Exkluzivní rozbor velmistra + KP v blesku

Exkluzivně pro náš web rozebral velmistr Robert Cvek partii nejlepšího hráče Magnuse Carlsena. Dále uvidíte video v jaké rychlosti se dá hrát blesková partie. Je to obdivuhodné. A dále se podíváme na krajský přebor v bleskovém šachu, kde jsme měli své želízko.

Tak teď hurá na tu partii.


Dne 11. 6. 2016 se v Rajnochovicích konal krajský přebor v bleskovém šachu. Náš oddíl jako jediný reprezentoval Petr Koutný a mezi 34 účastníky se ve 13 kolech vůbec neztratil. Dlouho bojoval o první příčky, ale na konec se musel spokojit s nádherným 3. místem v celkovém pořadí a když pomineme, že turnaj vyhrál IM Pavel Zpěvák, tak Petr Koutný je druhý nejlepší hráč v bleskovém šachu Zlínského kraje. Což je nádherný úspěch a výborná reprezentace našeho oddílu. Petře GRATULUJEME !!!

Petr Rajnochovice

Konečné tabulka

5 komentářů u „Exkluzivní rozbor velmistra + KP v blesku“

  1. Jojo, příští akce by mohla být Burčákový turnaj družstev v Boršicích:)

    Jinak, jsem dojel v pátek z Belgie, takže 1300Km bez přestávky, byl jsem rád, že jsem tento turnaj vůbec stihl, s výsledkem jsem byl spokojený:)

    Odpovědět
  2. Gratulace k výsledku je vidět, že se ti zde dařilo o hodně lépe než v Brně. V Brně to byla příprava a tady na ostro příští rok bych třeba taky jel, začínají mě ty blesky bavit, ale upřímně hlavně prostě pro srandu. Když dáš zase vědět v který to bude den na stránky nebo mně. A v pátek snad na tréninku….

    Odpovědět
  3. A K Krajským Bleskovkácm mým pohledem…..

    Prvně je strašná škoda a nevím čím to je, že bleskovky na kraji moc lidí nezajímá. Organizátoři udělají parádní cenový fond, zajistí guláš a pěkné prostory a přijede opravdu hrstka lidí. Za poslední tři ročníky a hrálo se v SM, Vlčnově a tady žádná sláva a je to škoda. Pak je škoda, že dojedou lidi z Brna, Hustopečí a místní nikde! Samozřejmě je to jedno, ale i tak je to škoda……..
    K turnaji, Pavel Zpěvák potvrdil že je stále vynikající hráč a první místo si bezpečně pohlídal, Tomáš poztrácel méně než já a zaslouženě vyhrál přebor kraje a i já si myslím, že druhé místo v Kraji, třetí v turnaji docela bezpečně…..Z mého pohledu pěkná sobota, potkal jsem lidi co málo vídám a stálo to za to!!

    Organizátoři super, gulášek taky výborny, škoda jen té účasti……snad příště…

    Odpovědět

Napsat komentář