Vlčnov D – Osvětimany B 4,5-0,5 a k tomu obrovská pochvala za předvedenou hru!

stazeny-soubor

Dečko přesvědčivě vyhrává. Já posílám obrovskou gratulaci za předvedenou hru! Každý zahrál parádní partií a jsem za kluky strašně rád, že partie dávají smysl! Jsem strašně rád za to, že kluci ukazují na co mají a ty partie jsou opravdu dobré, moc dobré! Nedělám si legraci, že Ačkaři se dnes na těchto partií mají co učit a protože sleduji každého hráče každý týden, rozebírám každého hráče a každou Vlčnovskou partii, tak si dovolím říct že kluci rostou a když vydrží, tak si podržme klobouky, připoutejme se, protože Vlčnov bude lepšíma lepším družstvem! Za dnešní výkon – obrovská pochvala!!

 

 

p1070607

Moc pěkná partie, líbí se mi “ klid a pořádek“ a tak to má být. Přirozené tahy na soupeřovy nepřirozené. S nostalgií si vzpomínám, že takto kluci cca před třemi roky hráli i ve Vlčnově a jsem strašně rád, že toto už máme za sebou. Peťa zahrál pěknou partii a ode mne pochvala!!

 

p1070605

Mira zahrál moc pěkně, agresivně! Hladově a to je ono! I Mira mi udělal radost! Dnes to byla krása vaše partie rozebírat!

p1070616

Marek   jedním slovem  – Paráda – doporučuji se podívat na to jak bojoval o pole e5!! To je pecka, protože takto o strategické políčka bojují silní hráči! Projel jsem partii na PC a chtěl jsem někde Marka potrápit, ale PC souhlasí ( až na jeden tah b4) se všemi tahy Marka a tím mi jen potvrdilo, že Marek zahrál taky skvěle a partie měla pěknou úroveň! Pěkně Máro!

p1070606

Pepíček Kůžela mi udělal velkou radost! Lepší se a lepší se a jde to vidět! Nejenom že dělá nejlepší klobásy na Moravě, ale on umí hrát i dobré šachy! Taky, pochvala!

p1070606

Jaroušek zahrál taky super! Jak já mám z Vás kluci radost! Opravdu, dík! Jaroušek pochvala!

 

p1070605

Komentář Miry Žižky:

Osvětimany přijeli v oslabení o tři hráče základní sestavy,takže se očekávala mírná převaha domácích hráčů.Na první šachovnici Marek K. proti Mrva Š.Marek si vedl dobře v zahájení,získal pěšce a po výměně všech figur získal  dalšího pěcha na královském křídle,kterého dotáhl na osmou řadu a soupeř vzdal.Na druhé šachovnici Petr K.proti Luňákovi.Soupeř neznal zahájení,ztráta dvou pěšců,pak ztráta figury a Petr to po necelé hodině dotáhl na výhru.Na třetí Jaroušek proti Ondrůškovi R.Jarda s bílýma zkušeně získal převahu v postavení a mírném tlaku soupeř přehlédl hrozbu matu kterou Jarda využil a vedli jsme tři nula.Na páté Mira Ž.protiVašek Jakub.Mira získal ve střední hře pěcha kterého využil v koncovce a dotáhl ho na osmou řadu.Dohrával Pepa K proti Vrtal Martin.Pepa hrál velmi dobře do střední hry výborné postavení s výhodou volného pěcha,vypadalo to na výhru pět nula,ale
Pepa řehlédl věčný šach a partie skončila remízou.Kapitán děkuje všem hráčům za dobrý výkon.MŽ.

 

1 komentář u „Vlčnov D – Osvětimany B 4,5-0,5 a k tomu obrovská pochvala za předvedenou hru!“

  1. Dik za pochvalu Petre,ale od meho soupere to byla pekna hudlarina.u Mirove partyje,mohl Mira misto 6 d3,6jxe5 cimz by ziskal zdraveho stredoveho,to jsem mu ukazoval uz v nedeli.ale neva vyhra je omluva dostatecna

    Odpovědět

Napsat komentář