Cvek – Polák – video rozbor z extraligy 28.1.2017 zápas Poruba – Duras – analyzuje Robert Cvek

Partie minulého víkendu z extraligy! Video rozbor z partie, která není ani týden stará! Rozbor přímo od Velmistra! Když přidám, že toto video je opět od Roberta a je to z jeho partie, kterou prohrál s Tomášem Polákem a že je to vydáno pro youtube, pro www.sachycvek.cz a pro naše stránky tak si to pojďme užít!  Právě tady a právě teď!

 

Konečně mohu publikovat další video, dřívějšímu nahrání mi bránilo cca 5 tun koksu a haldy napadaného sněhu.

Je to tak, včera a dneska ráno jsem akorát shodil 5 tun koksu a asi i nějaké kilo ? (je to pro moji máti). A dneska když jsem přijel domů jsem samozřejmě musel odhrnovat sníh.

Ale ani tyto drobné komplikace mi nezabránily natočit další vide a nyní moji extraligovou partii s velmistrem Tomášem Polákem. Kde jsem byl na hlavu poražen po výborném strategickém výkonu mého soupeře. Tomáš partii sehrál skvěle a vytvořil velmi hezkou strategickou ukázku. Ve videu je ještě pár dodatků, však se podívejte ? Zde je video:

 

Líbí? Odebírejte videa na youtube!

 

https://www.youtube.com/user/joachymecekful

2 komentáře u „Cvek – Polák – video rozbor z extraligy 28.1.2017 zápas Poruba – Duras – analyzuje Robert Cvek“

  1. Toto jsi myslím, že je velice výborná instruktážní nebo tréninková partie buť na téma zapomenuté figury (jezdce Ja3) nebo jako téma, je důležité vědět správný plán v pozicích, do kterých se z vašeho zahájení můžete dostat a na závěr proč si přehrávat nebo lépe znát partie klasiků protože podobné pozice se už hráli a hráli je zkušení velmistři a tím si jen ulehčíme práci v našich partiích a pomůže nám to šachově růst…

    Odpovědět
  2. Perfektni video,to je uplne supr,hlavne i z psychologickeho pohledu.Toto dela trenera trenerem.diky Roberte!

    Odpovědět

Napsat komentář