Kunovice A – Vlčnov B – poměrně jasně pro Kunovice, Vlčnov se připravuje už na příští sezónu.

 

 

 

 

 

Vlčnov po minulé výhře, se kterou počítáme jako výhra, která nám přihraje záhranu v této soutěži, začal stavět kluky, kteří hrají o soutěž níž a tedy už nehrajeme o body, ale o zkušenosti pro příští ročník. Kunovice mají družstvo a postavení v tabulce na postup ze soutěže a tak tento výsledek mluví jasně po sportovní stránce, z našeho pohledu zápas splnil to co jsme od něj chtěli, protože dnesto může být prohra, ale příští ročník se nám to může vrátit, protože jak každý ví, že nejlepší škola je z vlastních porážek! Kunovice vyhrávají poměrně a z našeho pohledu očekávaně, na druhé straně my se už díváme na příští ročník a bereme tuto prohru, tento zápas jako důležitou zkušenost pro naše hráče……

 

Dnes nebudeme hodnotit partie, dnes nebudeme rozebírat výkony a ani ukazovat na ty co zářili, protože tento zápas z našeho pohledu splnil naše očekávání. Převážná část družstva byli kluci, kteří hrají za Vlčnov C a nebo nedostávali příležitost v této soutěži do doby, než jsme citili blízkost záchrany a už před sezónní strategie pro toto družstvo bylo jednoznačně záchrana a pak dávat příležitost ostatním, protože toto je nejlepší škola a nejlepší možnost jak si na tuto soutěž zvyknout a jak být připravený na příští ročník.  Určitě v tomto duchu budeme pokračovat i na příští zápasy a jestli se ukáže, že už jsme opravdu zachráněni, tak pravděpodobně podobné Vlčnovské sestavy dohrají celou tuto soutěž, protože kdyby náhodou a já věřím že se to podaří a Vlčnov A postoupil do druhé ligy, tak už klukům ve Vlčnově B nepomůžeme a bude to jen na nich. I z tohoto důvodu, tento zápas nepovažujeme jako neúspěch ale spíš jako investici a jak jsem psal, investovat do zkušeností budeme snad až do konce soutěže!

 

Věřím, že kluci kterým to dnes nevyšlo si zahráli s dobrými soupeři, viděli jak se hrají lepší šachy a že ještě musí na sobě makat, chci poděkovat Kunovicím za lekci a školu, kterým našim klukům dali a já věřím že o tuto zkušenost bude naše družstvo příští rok lepší a silnější!

 

 

8. Kolo Datum kola 2017/02/12 Hodina 9:00
Šach. 12   ŠO Kunovice A ELO 10   TJ Vlčnov B ELO 6½:1½
1.1  
  Dvořák, Martin
2191  
  Oharek, Vlastimil
1750 ½ – ½
1.2  
  Beil, Martin
2200  
  Podškubka, Ondřej
1754 1 – 0
1.3  
  Knotek, Josef
1929  
  Bartoš, Karel
1630 1 – 0
1.4  
  Kadlec, Pavel
1834  
  Ondrůšek, Jan
1729 ½ – ½
1.5  
  Slanicay, Gabriel
1757  
  Ficenc, Libor
1658 ½ – ½
1.6  
  Malůš, Petr
1782  
  Hala, Jaroslav
1676 1 – 0
1.7  
  Šácha, Milan
1774  
  Kadlčík, Marek
1488 1 – 0
1.8  
  Trávníček, Kryštof Mikuláš
1760  
  Vychorec, Miroslav
1578 1 – 0

 

 

 

Napsat komentář