diagramy na trénink

 

Bílý na tahu vyhraje

 

 

Bílý na tahu vyhraje

 

 

Černý na tahu vyhraje

 

 

 

5 komentářů u „diagramy na trénink“

  1. Čau kluci. Bývalo dobrým zvykem našeho předsedy vždy po vydařeném zápasu v oddílovém přeboru dát komentář na naše stránky o jeho výhře. Tak jak píše Ondra -taky nechápu jak včera mohl s mistrem Javorem prohrát tak kvalitně rozehranou partii. Ráno jsem chtěl na stránkách našemu vynikajícímu předsedovi pogratulovat k celkovému prvenství v oddílovém přeboru a ejhle volá mi Jeník Javor, že Předsedu umatoval.. Touto informací jsem pochopil, proč schází jeho komentář. Gratuluji tím pádem Ondrovi Podškubkovi, kterého jíž nikdo nemůže ohrozit. A samozřejmě Jendovi Javorovi za bojovnost. Jinak o oddílovém přeboru mám přichystaný článek s některými partiemi. Článek pochopitelně vyjde až budou dohrány zbývající partie. Poslední krok je vždy těžký. PS-Říkají Markétko.

    Odpovědět
  2. Takto měl dopadnout? Že se do posledního tahu těšíš na výsledek druhých. To jsi mě zklamal. :-). Ale musela to být zajímavá partie. A celý turnaj.

    Odpovědět
    • Proč zklamal? ? Přece je to turnaj,kde někomu přeješ a někomu,kdo tě může předběhnou zase ne. Tak o snad plati ve všech sportech..

      Odpovědět
  3. Troch mimo: V čera se hrál oddílový přebor, konkrétně Kadlčík Petr – Javor Jan. P.Javor zvolil variantu skandinavske, kterou jsem s nim asi 2 hodiny v pátek trénoval, jenomže nepochopitelě ztratil kvalitu a ktomu ještě pika. Když jsem odcházel z šachovny, nic nenasvědčovalo k tomu že by to p Javor mohl zremizovat. Pro mě znepochopitelných důvodů to Petr prohrál, tím ztratil výhru v celém oddilovem přeboru, tímto mu zároveň děkuji, a de vidět že turnaj doadl tak jak měl (chichi).Díky Peťo a panu Javorovi děkuji za bojovnost. Ondra

    Odpovědět

Napsat komentář