Posily pro Vlčnov na 2 ligu……..

Dnes Vám chci představit dvě ze tří domluvených posil, kteří budou hrát za Vlčnov příští ročník 2. ligy. Jejich hraní za Vlčnov dává smysl, nejenomže to jsou silní šachisté, ale i tam kde žijí a nebo mají kořeny jsou blízcí Vlčnovu a proto jsem rád, že oba dva souhlasily a budou patřit do naší rodiny. Šachami Vlčnov žije a přesvědčil se o tom Robert Cvek, Pavel Zpěvák, Joanna Worek, Milan Babula, Petr Kičmer, Petr Partyš, Jan Sosna, Emil Macura, Karel Vlach, Jára Buráň, Pavel Dubina…..tedy borci, co hráli a nebo hrají za Vlčnov. Ten souhrn jmen je dlouhý a tento rok jej zase zvětšíme, tedy ti dva co dnes Vám představím jsou………

 

Josef Mudrák – bude hostovat z Kroměříze…..každý jej zná a každý s ním prohrál, bojovník, šachista a člověk kterého si Vážím a jsem rád, že bude hrát s námi a je opravdu lepší mít Jožku na naší straně, než proti nám:)….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druhá posila, je Peťa Kapusta.…skvělý taktik, kluk se kterým hraji už skoro 5 let ve Skalici a který bude další velkou posilou našeho družstva…….i tady je lepší mít Peťu v našem družstvu, než aby hrál proti nám….:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A třetí posilou, kde hostování stojí jen na podepsání jednoho papíru, je Slovenská hráč, poradí a napovím, ale neřeknu…..je Slovenský hráč, který má ELO 2257 ( ale ještě před koncem roku měl přes 2280)……a nemá ani 30 let……tedy další posila…..kde jak u obou posil, je jeho výkonnost větší, než jaké je současné ELO…..tedy bude to opět silný Vlčnov! 

 

 

 

 

 

 

2. liga skončila, ale my už se připravujeme na další ročník……kde chceme uspět a věřím, že uspějeme! a věřím, že s enám podaří realizovat nákup zbylách 4 on-line šachovnic, tedy od příštího roku bychom přenášeli domácí zápasy, všechny partie -on-line…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář