Šachy – MČR – Ostravský koník 2018 pohledem Roberta Cveka…….

Jak se Robertovi hrálo na MČR? Jaké měl pocity a jak reagoval na prohry a na dlouhé partie? Všechno se dozvíte z tohoto videa. Robert ukazuje všechny svoje partie a navíc i říká některé osobní věci, jako například proč nechce hrát žádný turnaj v roce 2018. Držte si klobouky, jízda začíná 🙂

 

 

PS:je to speciálně pro všechny fandy YouTube a právě pro ně je „dárkové“ vydání v celém kusu, místo aby se to dělilo na díly 🙂

 

PS: líbí se Vám video, videa? Děkujeme za lajk, za odběr….

 

Takže zde jsou moje pocity a dojmy z mistrovství České republiky v Ostravě 2018. Celé jsem to odvykládal dle svých dojmů a pocitů (a celé najednou uff ? ). Sám jsem nevěděl co vlastně řeknu, neměl jsem žádnou šablonu, ani žádný obsah co vlastně budu říkat. I možná proto mě (tak moc) baví dělat videa na YouTube, protože nevím konečný výsledek a nevím co všechno řeknu, neřeknu. co zapomenu, co prozradím…. Výsledek je vždy v mlhách :-)  Stejně tak nakolik to bude dobré nebo špatné.
 
 
 
 
V každém případě moc děkuji všem fandům za podporu, moc děkuji všem co sledovali online živý přenos z MČR! Moc děkuji za skvělé komentáře Davidovi Kaňovskému a Štěpánu Žilkovi. Moc děkuji Honzovi Jílkovi, za jeho neocenitelnou pomoc.  A samozřejmě největší potlesk zaslouží Petr Koutný, nebýt jeho práce a jeho vizí, nebylo by nic, absolutně vůbec nic. A co se týče živých přenosů – mohu jenom dodat jen tak dále a houšť :-)
 
Vynasnažíme se s Petrem, abychom v této cestě vytrvali a aby těchto šachových zážitků bylo co nejvíce a aby to fungovalo jak má. Myslím si, že právě toto je nejenom koření šachu, ale i života. Tedy uvolnit se a bavit se tímto zázrakem 64 polí. 

 

 

2 komentáře u „Šachy – MČR – Ostravský koník 2018 pohledem Roberta Cveka…….“

  1. Jenže JJ má za sebou jednu partii a Robert je unavený po 9 partií…..v tom je ještě Jendo trochu rozdíl..:), ale souhlas šachové partie unavují, berou energii a je těžké si říct občas, že je to ještě hra, když Vás občas úplně vyřídí….:)

    Odpovědět
  2. Velmi pěkně a poučně rozebrané partií od Roberta.
    Divíte se Javorovi, že je v 65 letech unavený po odehrání zápasu. I mladší člověk a lépe trénovaný cítí únavu a vzdává se hraní turnajů , až do začátku sezony .

    Odpovědět

Napsat komentář