Poděkování obci Vlčnov a TJ Vlčnov……..

Děkujeme obci Vlčnov a TJ Vlčnov za celoroční podporu, kterou dostáváme  a děkujeme za ní. Dnes je pro nás mimořádný den , kdy opět díky podpoře kterou dostáváme můžeme říct, že náš oddíl má 8 digitálních šachovnic a můžeme a budeme přenášet domácí zápasy živě na internetu a věřím, že tento rok to bude opět šachová jízda králů!  

Poslední nákup 4 digitálních šachovnic byla podpora přesahující 60 000 Kč a i díky ní, máme dnes komplet 8 šachovnic, kde můžeme přenášet naše domácí zápasy živě na internetu.

 

 

 

 

 

Celková investice, či podpora kterou jsme na nákup těchto šachovnic za posledí 3 roky dostali přesáhla 110 000 kč a bez podpory obce Vlčnov a bez podpory TJ Vlčnov  by se tento nákup nemohl uskutečnít. Dnes máme šachové vybavení lepší než mnohé extraligové družstva a jsme teprve druhým družstvem na kraji, kdo má tyto šachovnice…Dokonce extraligové družstva si musí půjčovat digitální šahovnice aby mohli hrávat extraligu……Ta podpora je ale mnohem větší, od vylepšení klubovny, k možnosti mít reprezentativní prostory na naše šachové akce až po podporu, kterou každoročně máme na provoz našeho oddílu…..věřím, že tak jak nás podporuje obec Vlčnov o tom si ostatní oddíly můžou leckdy jenom nechat zdát…….

 

Poslední trojkolo České extraligy, které se hrálo v Brně se hrálo i na našich digitálních šachovnicích, nebo poslední dva roky jsme půjčovali tyto šachovnice na Přebor města Vsetína a jsem rád, že i my můžeme podpořit pěkné šachové akce zapůjčením našich šachovnic.

 

 

 

 

 

 

Pro nás je to i závazek dělat dobré jménu obci Vlčnov co nejléle to jen půjde a věřím, že nejenom na šachovnicích a při zápasech, ale i při organizování šachových akcí, při reprezentování naší obce na jakémkoliv turnaji i či jen naší pomoci při organizování Jízdy Králů, či plesů a dalších společenských akcí, budeme vždy pamatovat na slova Emila Macury…..Vlčnov – Vlčata – Vlci…..

 

a věřím že se nám to i daří, A družstvo hraje 2 ligu, tento rok budeme mít 5 družstev, máme žáky, ke kterým tento rok získáme silného trenéra, hraje za nás Milan Babula, to je legenda Českého Šachu,  hrával za nás Emil Macura a to je moje životní legenda, hrával za nás Jeník Sosna, Pavel Zpěvák, Pavel Dubina, Peťa Kičmer, Joanna Worek – naše reprezentantka v žen…..jsme Vlčnov a jsme na to hrdí……

 

Ještě jednou děkujeme za podporu a za důvěru, uděláme vše co budeme umět pro dobré jméno naší obce…..

 

 

 

 

 

Napsat komentář