Pavel Dubina přestupuje do Vlčnova

Pavel Dubina přestoupil mezi Vlky a jsem za to moc rád. Za Vlčnov Pavel bojoval už v ZKP a postoupil s námi do druhé ligy a v prvním ročníku druhé ligy, kterou Vlčnov hrál byl oporou družstva a proto jsme moc chtěli, aby Pavel byl domácím Vlčnovským hráčem. Jsem rád, že se to povedlo a můžeme říct že Pavel je náš..:), tímto chci poděkovat i jeho domácímu oddílu , družstvu Zlína za korektní a férový přístup, kdy jsme se dohodli na přestupu. Děkuji….

 

A jak tedy vypadá naše soupiska, bez pořadí na sachovnicích?

 

 

Počítáme na přední stoly s Jožkou Mudrákem, Tomášem Danadou a Milanem Babulou. Milan bude kapitánem našeho družstva a i tady to je posílení, protože Milan je zkušený šachový matador, který nám má stále co dát a to nejen jako hráč, ale i jako kapitán a jeho pohled na zápas a kapitánování družstva bude zážitkem a školou pro nás ostatní. 

 

Střed družstva bude Peťa Kičmer, Jára Buráň, Petr Kapusta  a i tito kluci podrží   své šachovnice a věřím že budou jedni z nejlepších v celé soutěži na svých šachovnicích, uvidíme ale minimálně bych jim to přál….

 

No a závěr družstva bude a opět bez pořadí na šachovnicích Karel Vlach, Pavel Dubina a Petr Koutný….

 

To je základní osmička, 3 hráčí s písmenky a zbytek domácí hráči……ale

 

Ale víme, že nikdo nehraje jen v základě, tak počítáme s Milanem Flekačem, Vlastíkem Oharkem, Honzou Moštkem, Markem Kadlčíkem , Liborem Ficencem a když to jen půjde tak se Staňou Markem……

 

To je kostra našeho družstva a cíle? Hrát dobré šachy, dělat dobré jméno Vlčnovu a kdybych rozdělil tabulku na dvě poloviny, tak ta první polovina tabulky by se nám tento rok líbila.

 

A abych nezapomněl, máme 8 digitálních šachovnic, takže všechny domácí zápasy pojedeme přímým přenosem, protože i Vy jste Vlčnov…..

 

 

2 komentáře u „Pavel Dubina přestupuje do Vlčnova“

  1. Juraj……vlci se připravují a mají hlad……dlouho nikoho nesnědli a prý na Slovensku je lehké lovit…..půjdeme to zkusit, bude nás velká smečka…:)

    Odpovědět
  2. sila……veru dobrá súpiska, ale tešíme sa na Vás u nás v Bzinách….ešte sa mi to aj rýmuje hehhehehe. Žeby prvý ostrý test?…..:)
    Pár dni, a ide sa na vec……:) 🙂 🙂

    Odpovědět

Napsat komentář