Wijk an Zee na youtube Robert a Petr šachy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozhodli jsme se neuspořádat přímý komentovaný přenos z Wijk an Zee a to z důvodů, že nám přijde neefektivní dělat dva přenosy z jednoho turnaje. Dělat dva přenosy ze stejného turnaje je podle nás mrhání časem, energií, penězi a hlavně radostí. Proto Vám tímto chceme říct, že i přes dlouhé přípravy na přenos a veškerou práci okolo přenosu, nebudeme dělat tento přenos . Máme ale i dobrou zprávu pro naše fanoušky, připravujeme pro vás velké překvapení……..Robert a Petr šachy

 

Toto je oficiální vyjádření z našeho kanálu, já sám za sebe chci napsat že jsme strašně moc chtěli dělat tento přenos, ale ta radost se rychle vytrácela v pocitu, že je šílené dělat dva přenosy, investovat tolik hodin do něčeho, co se drolí do ztracena a ty peníze co do toho musíte investovat je šílené. V otázce našich priorit co máme na kanále, jsou tyto přenosy jen jako zákusek, jen jako třešnička na dortu, ale hlavní menu to není. Proto nebudeme mlsat sladkosti, ale i tak máme něco nového….Když se bavím o zákusku a o sladkostech tak toto bude pořádný řízek….kdo nemá rád řízek tak pořádné knedlo zelo…:)…prostě máme připravené něco……!!

 

Máme připravenou určitě velkou věc, věc která tady není a která podle nás vtáhne fanoušky šachů neuvěřitelně do příběhu. Dnes ještě nechci říct co to je, ale vím že chceme udělat věc, která změní pohled na šachy a jsem rád, že u toho budeme my.

 

Určitě Vás chci tímto pozvat na naše stránky, na Facebuku, na youtube…protože to co se chystá bude překvapivé, bude krásné a bude velké a všem těm, kteří už teď mají negativní připomínky, ty taky zdravím a přeji jim pěkný den….:) 

 

Takže nebudeme ztrácet energii na dvojité akce a tento týden Vám představíme, to co máme pro Vás připravené…..

 

Petr

Napsat komentář