Šachové soustředění na téma Dámský Gambit živě – Robert Cvek

S Petrem neustále probíráme nápady. Stále jsme řešili tu věc, že spousta lidí chce trénovat šachy (bohužel, přiznám se, z časových důvodů jsem spoustu lidí musel odmítnou trénovat), ale nemá na trenéra, respektive kvalitní trenér není pro každého dostupný (finančně, časově). Videa na YouTube jsou super a určitě budeme natáčet dále a dále (a budou další akce)…, ale není to interakce, není to ten „přímý“ kontakt.
 
 
 

 
V době internetu se to dá ale řešit a právě s tímto my s Petrem přicházíme. Chtěli bychom vám nabídnout možnost potrénovat s trenérem přes internet. Tato verze tréninku bude placená. S Petrem jsme se rozhodli, že tyto tréninky budou na zahájení. Vstupné na cca 2 hodinové soustředění bude 100 Kč. Sami si můžete zvážit, zda to je hodně nebo málo.
 
Začínáme s tím. Nevíme, nakolik to bude nebo nebude úspěšné (a myslím nejenom zájem, ale i technické věci). Samozřejmě pokud bude zájem, dá se udělat daleko větší a delší soustředění a nejenom se mnou. Všechno ukáže čas. Idea je určitě velmi dobrá, už jenom to, že kdokoliv z celé republiky nemusí nikam jezdit a může si v klidu domova poslechnout soustředění. Navíc je pak dostane emailem.
 
Téma první přednášky/tréninku bude zahájení – konkrétně bych rád probral 1.d4 d5 klasický dámský gambit – obecně černými. V té úvodní přednášce bych ukázal obecně, co může černý hrát, co je dobré a co ne. Klasické velmistrovské know how. A dle úvodního „pilota“ bych pak udělal další díl a ukázal více konkrétní varianty.
 
Robert Cvek
 
 
Petr Koutný:
 
Video jak to bude vypadat zde:
 
https://www.youtube.com/watch?v=uwGwZ_prSUU
 
Důležitá poznámka: V tomto videu – i ve videu které dostanete po přenosu nejde vidět chat, tedy komentáře. Ale během přenosu je vidíte a můžete s Robertem komunikovat. Na cokoliv se zeptat.
 

Přednáška je 19.1 2019 v 18:00, téma d4 d5 klasický dámský gambit za černého.

Poslední možné zakoupení vstupenky je 18.1:2019
Dotazy, informace: koutnyy@gmail.com
Důležité do přihlášky zadat jméno, nebo přezdívku, abychom Vás pustili do přednášky…..
 
**************
 
více informací klikem na tento obrázek: 
 
 
Koupit můžete tady ( klikem na tento obrázek) 
 
 

V živém přenosu, Vám Robert Cvek ukáže, vysvětlí  a odpoví na Vaše dotazy teorii d4-d5 klasického dámského gambitu….Tedy jak rozumět, jak toto správně hrát a jak vidět detaily a drobnosti, které vidí jen Velmistr.

 

 

Je to živý přenos, teda Vy se můžete a musíte ptát na vše co Vás zajímá, přímo Vám bude Robert odpovídat a přímo Vás bude Robert trénovat.

 

Cena tohoto tréninku je 100 Kč a délka je 2 hodiny, tedy získáte trenéra, který Vám ukáže své tajemství, své recepty a krásné je na tom to, že když nebudete rozumět pozicím, myšlenkám tak se na to zeptáte a získáte odpověď, která Vás posune šachově dál.

 

Poslední možná platba je 18.1.20:00….po tomto datu a hodině budou další prodeje uzavřeny a nebude možné koupit lístek/ vstupenku.

 

Veškeré informace, tedy technické věci, na jakém odkazu bude přenos, co vše je potřeba se dozví ten, koho to bude zajímat, kdo o to bude mít zájem a kdo se k nám přidá. Tedy po zaplacení vstupenky, Vám na email přijdou veškeré informace.

 

Těšíme se na Vás, toto je první akce a myšlenka tohoto projektu, je ta že budeme probírat teorii zahájení a že silní hráči Vám budou dávat do krve teorii, kterou v knížkách nenajdete.

 

V případě jakýchkoliv dotazů, prosím pište na koutnyy@gmail.com

 

 Těšíme se na Vás 

 

Robert a Petr

3 komentáře u „Šachové soustředění na téma Dámský Gambit živě – Robert Cvek“

  1. Bylo by skvělé, kdyby tuto akci využili i Vlčnovští hráči, protože nejenom zlepšení a radost, ale i to že skrz tento kanál sponzoruji Vlčnov, tak vlastně každý kdo přijde z Vlčnova pomůže Vlčnovu…..

    Petr

    Odpovědět

Napsat komentář