Mistrovství Evropy – přímý Česko – Slovenský komentovaný přenos na Robert a Petr šachy – uděláme z toho akci roku!

 
 
images.png

Mistrovství Evropy družstev ( 22nd European Teams  23.10.2019- 03.11.2019) budeme živě komentovat pro Vás na  Youtube Robert a Petr šachy a společně uděláme z této akce akci roku! V článku Vám řekneme kdo bude komentovat, kdo je partnerem akce a co vše máme pro Vás připravené. 
 

Nejdůležitější je Vám poděkovat, protože jen díky Vám všem našim fanouškům, divákům, přátelům a kamarádům máme možnost dělat pro Vás akci, která bude opět Česko – Slovenská, která opět spojí šachové národy a kdy opět můžeme fandit našim i vašim hráčům! Děkujeme! 
Mistrovství Evropy družstev ( 22nd European Teams  23.10.2019- 03.11.2019) – S Robertem máme představu, že si ročně vybereme jednu nebo dvě nejzajímavější, nejlepší akce a ty budeme komentovat živě pro Vás. Chceme aby ta akce byla zajímavá pro Čechy i Slováky, aby byla zajímavá pro fanoušky a samozřejmě aby nás spojovala radost ze šachů a určitě ze skvělých výsledků těch, kterým budeme fandit. Tento rok je to v našich očích právě tato akce, věřím že se bude líbit!
Komentovat budou  a i tady doufám, že budete spokojeni, protože komentovat budou: Robert, Pavel a Ján a to bude opravdu zážitek! 

stažený souborstažený soubor 1stažený soubor 2

Kdo je partnerem tohoto přenosu? Tak hlavním motorem je pro nás podpora Šachových svazů a tímto děkujeme Českému a Slovenskému šachovému svazu! Určitě přenosy nepoběží jen na youtube, ale poběží i na internetových stránkách ( facebook, youtube) obou svazů. Jsme rádi, že šachové svazy podporují dobré šachy a jsou partnerem tohoto projektu, který všem šachovým fanouškům přiblíží zážitky s naší reprezentací! 

stažený soubor 1stažený soubor 3

Dále máme finanční podporu od našich sponzorů, tady osobně děkuji Jardovi, který nás podporuje a díky němu jsme schopni udělat takovou akci! Jardo – díky! 
Ceny do soutěží věnuje Galerie Dolmen ( http://sachy-dolmen.cz/ )  a tedy budeme soutěžit o krásné knížky, kdy výherce dostane krásnou cenu! Na Slovensku budou ceny od https://www.sachovyobchod.sk/  a i tady budou pro Váskrásné ceny. Další ceny budou or RP šachy, kdy Robert bude mít pro Vás neprodejné DVD, které dostane jenom ten, kdo vyhraje v soutěži. 
Všechny partnery jednotlivě představíme v dalších článcích! 
Co teda máme pro Vás připravené? 
Samozřejmě komentovaný přímý přenos z každého dne, každé třetí kolo bude video a článek, kde se podíváme na to nejlepší z posledních kol, před turnajem představíme obě dvě družstva, podíváme se na každého hráče, ukážeme nějakou jeho pěknou partii, pokusíme se udělat rozhovory a tak Vám dát další důvod, proč s námi fandit! 
Je pro nás samozřejmostí, že přímý komentovaný přenos bude pro fanoušky zadarmo, bude pro každého a cílem přenosu je lidi spojit v jeden obrovský daf fanoušků, kteří poženou naše reprezentanty k úspěchům. 
Určitě brzo se podíváme detailně, podrobněji na každého hráče jak jsem psal, i když to není potřeba představíme naše komentátory a budeme Vám i psát o našich partnerech, protože to jsou lidi, kteří podporují šachy a například když si chcete koupit krásnou šachovou knížku, je vždy příjemné koupit tam, kde mají rádi šachy a umí je podpořit. Je dobré vědět, že Šachové svazy jsou tady pro nás a dělají pro nás něco navíc a je dobré vědět, že jsme tady my – fanoušci kteří milují šachy!
Takže ! Děkujeme Vám za to, že jste s námi! Není to klišé, není to fráze, není to jen věta! Robert i já si ohromně vážíme Vaší podpory a zveme Vás na tuto akci, kterou společně si krásně užijeme a uděláme z ní akci roku 2019!!!

Napsat komentář