Akce roku – Trénink s Mistry!

 
main-qimg-61b7079472c99dd7eeceed10139efc9f.jpg
Dobrý den, od ledna připravujeme akci roku a dnes je ten pravý den, ten pravý čas tuto akci představit. Zatím pracovní název je “ Trénink s Mistry “ a jde o celoroční, veřejnou, metodickou, zadarmo, on line, youtube, šachovou – akci, kde živě týden co týden, nejlepší čeští trenéři budou vás trénovat! Říkám nejlepší trenéři, říkám pravidelně, říkám zadarmo a říkám pro Všechny!

 

 
 
Tímto Vám chci říct, že připravujeme akci roku, chceme s Vámi trénovat, chceme se s Vámi zlepšovat a chceme společně hrát lepší šachy! Máme myšlenku, že taková akce musí být on-line, tedy využijeme Youtube a budeme využívat i Youtube Českého šachového svazu, samozřejmě i našeho kanálu Robert a Petr šachy, budeme soutěžit o ceny, budeme mít spoustu domácích úkolů, tréninky nebudou náhodné, ale budou opravdu metodicky zpracovány, garant akce je IM Petr Pisk a podle toho jak skvěle rozjel mládež, tak mi věřte že i toto bude parádní! Na této akci se pracovalo od ledna tohoto roku a vše je připraveno ke spuštění. Máme myšlenku, že taková akce musí být celoroční a máme myšlenku, že tato akce musí být veřejná a dostupná pro každého, tedy musí být zadarmo! Máme sny o tom, že jsme jedna šachová rodina a že spolu děláme společně ty šachy o kus krásnější, pro nás lidi je přiblížíme a dostaneme je všude, i tam kde dnes nejsou. Proto mi dovolte Vás pozvat na Trénink s Mistry!

Co si pod tím přestavím?: Metodické tréninky, kdy krok za krokem bude trenéři vysvětlovat jak hrát lepší šachy! Akce bude on-line, tedy živě vysílána, živě komentována a i Vy můžete živě trénovat, komentovat, určitě budou domácí úkoly.

Kolik to bude stát: nic, akce je zadarmo, akci podporuje finančně Český šachový svaz a Robert a Petr šachy


Jak často:
 týdně, vždy ve stejný den a ve stejný čas, živě na Youtube, záznam bude k dispozici samozřejmě ze záznamu

Kdo bude trénovat: Nejlepší Česko – Slovenští (vel) Mistři, určitě míříme na špičku, na nejlepší hráče, na nejlepší trenéry a chceme pro Vás to nejlepší!

Kde to poběží: Youtube Robert a Petr šachy, Youtube Českého šachového svazu, Facebook Robert a Petr šachy, Facebook Českého šachového svazu,  

Kdy to začne: září 2019

Akci podporuje:  Šachový svaz České republiky a Robert a Petr šachy s.z
stažený_soubor.png 

stažený_soubor_1.png

1 komentář u „Akce roku – Trénink s Mistry!“

Napsat komentář