Robert a Petr šachy – někdy je to víc než videa a články, děkujeme za to!

 

 

 

 

 

 

Milý Róbert a Petr,

chcel by som sa Vám čo najsrdečnejšie poďakovať za Vaše online šachové tréningy. I keď som nesledoval úplne všetky a plánujem si ich ešte len pozrieť zo záznamu (plus zopakovať už videné), aj tak cítim zlepšenie v šachu.  V koncovkách som istejší, šetrím čas a viac rozumiem pozícii. Zatiaľ to pozorujem iba v blitzkách na internete, od novej sezóny to dúfam budem vedieť uplatňovať aj vo vážnych partiách. ?

 

 

Šachu sa intenzívnejšie venujem iba tretí rok. Keď som bol malý, chodil som do klubu, kde sa mi nikto nevenoval. Aj keď som veľmi chcel rásť, stagnoval som, nevedel som ako na to. Dokonca sa nenašiel nikto, kto by mi vtedy aspoň poradil riešiť šachové diagramy, nevedel som ani, k čomu sú dobré. Od šachu som postupne upustil. Po rokoch som začal chodiť do klubu, ktorý v práci založil kolega – extraligový šachista. Trochu nás trénuje a hlavne vie poradiť ako na to. Tak sa snažím na sebe makať a Vaše tréningy mi v tom prišli veľmi vhod. Keďže mi v minulosti nemal kto poradiť, dnes si vážim každú radu a materiál na trénovanie.

Tento mail Vám píšem, aby ste mali radosť z Vašej práce a mali ešte väčšiu citovú väzbu ? k tomu, čo robíte. Dúfam, že Vás poteší, že Vaša práca má konkrétne výsledky. To sa týka nielen online tréningov, ale každého videa na youtube od Vás dvoch. Prajem Vám veľa úspechov (šachových aj osobných), dobré nápady na ďalšie akcie a aby Vám to vydržalo čo najdlhšie. Už teraz sa teším na nové tréningy od septembra a na každú ďalšiu akciu, či youtube video.

Ešte raz, veľká vďaka a všetko dobré.

Tomáš

 

********************

 

a nebo tento

 

zdravím,
 
venku výheň, koupaliště volají ….  
ale tohle si ujít nenechám …    🙂
 
děkuji Vám oběma za bezva rok – 
nevím, jestli hraji lepší šachy  (možná že i v něčem ano, lekce jsou intenzivní)
ale určitě jsem díky Vám objevil dříve utajená zákoutí …
 
přeji klidné odpočinkové léto, ať se daří ..
 
spokojený klient kanálu Robert a Petr šachy
 
Marek 
 
****************************
 

Ahoj Petře, skvělá partie Korčinoi-Kasparov, teprve dnes jsem si to video přehrál a opravdu bonbonek. Partii jsem neznal, ale je až neuvěřitelné, jak jsou šachy krásné. A k tomu i skvělý Tvůj komentář, opravdu  skvělé video. Taková videa opravdu stojí za shlédnutí. Díky, opravdu jsem se dobře bavil. Skvělá práce.

 
zdraví
 
Bohuš  
*************************************
Dobrý den Petře:-)
 
 
Moc Vám oběma děkuju, jste oba prostě super, začalo mě bavit trénovat a Bobby & Bobby, je úžasné. Kamarád Tomáš Vavřinec se „velice liboval“ jak ho snad Dobrovicích kdysi Robert zmasil při naprosto symetrické pozici, měl tam 8,5 z 9B-)
 
S přátelským pozdravem Sláva
****************************************
 

To znie super! Diki moc Petr, ze robite taketo veci pre ludi, fakt klobuk dole, je to kopec prace za tym.

Miso

 
*******************************************
ahoj,
 
 
 
jen poděkování nejen za včerejší (mimochodem báječný) trenink, ale i za ty knížky …
 
úplně nejlepší na tom je, že jsem je už ve svých sbírkách měl (kromě té taktiky s Magnusem) – ale teprve díky aktivitě kanálu Robert a Petr šachy jsem objevil, co se v nich skrývá za poklady.
 
třeba se to ještě podaří, budu méně sběratel a více šachista …
 
 
díky za osvětu pánové, jsem váš dlužník !!
 
 
těším se na další přednášky, rozhodně na tu o Fischerovi přijdu včas, předpokládám že v sále (virtuálním) bude nabito
 
 
hezký den přeje
 
 
Marek
***********************************************
 
 

 

Tak za takové emaily děkujeme, za podobné zprávy co nám píšete na Facebook, messenger i do komentářů na youtube. Je to krásné čtení, když vidíte že to co spolešně děláme, má smysl. Vážíme si toho a děkujeme, každý Váš koemntář, každý Váš email je energie, bez které by to nešlo a právě že té energie je opravdu více než má Temelín, tak nás ženete neustále dál a dál a my za to děkujeme!

 

Robert a Petr, ještě jednou díky!!

 

 

1 komentář u „Robert a Petr šachy – někdy je to víc než videa a články, děkujeme za to!“

  1. Zajímavá videa s nezvyklými tématy (Lví zahájení apod.), kde se prosím najdou ty tématické partie ke stažení?

    Odpovědět

Napsat komentář