Šachy -Tal opět šokuje – Tal Portisch, 1965 – Kryštof Mikuláš Trávniček

Tal – Portisch, 2.partie čtvrtfinále turnaje kandidátů 1965 a opět čáry máry. V rovné pozici oběť, jako kdyby z ničeho nic a pak Tal čaruje. Byl to určitě čaroděj a jeden z nejlepších hráčů té doby. Toto video je od Kryštofa Mikuláše Trávníčka a já jsem za to rád. Tento kanál nabízí opravdu dobré menu a Vy jako labužníci si můžete ochutnat na co právě máte chuť a dneska to od KMT je dobře připravené, dobře ochucené a výborně nazdobené. Bude to mňamka:). Pěknou neděli, pohodičku, zítra začne školní rok a bude to chtít pevné nervy:)

Michal Tal čaroděj z Rigy a každý pohled na tohoto hráče je krásný. Pojďme se podívat na čaroděje pohledem Mikuláše a já ho zase po mále odmlce vítám na tomto kanále a zrovna krásná partie Tal – Portish z roku 195.

Šachy jsou krásné v tom, že co bylo není minulostí a to je nemusí být současností a každý může mít na stejnou partii jiný pohled. Kryštof si vybral krásnou partii a líbí se mi jeho komentář této partie a u mě palec nahoru.

Děkujeme za to, že se s námi na naše videa díváte. Snažíme se aby tento kanál by barevný a nebyl to jen Robert a Petr, ale aby se tady ukázalo opravdu spousta lidí, kteří mají rádi šachy a chtějí pro Vás udělat video.

Děkuji za každý lajk, komentář, odběr. Jsme tady pro Vás a spoelčně s Vámi jsme jedna velká šachová rodina!

Napsat komentář