Plán našeho oddílu

Možná si někdo myslí, že poslední partií končí šachová sezóna. Někde tak možná i je, ale v našem oddíle tomu tak poslední dobou není. Jak už jste se dříve dočetli, tak se hraje oddílový přebor. Ale taky se už přemýšlí nad příští sezónou, protože nechceme v krajském přeboru hrát poslední housle.

Proto se vedou jednání o přestupech a hostování hráčů. Rádi bychom udrželi hráče co u nás působili na hostování v minulé sezóně a kádr ještě vhodně doplnili, protože podle posledních zpráv bude krajský přebor hodně vyrovnaný. Proto je potřeba tvrdě pracovat a nic se nesmí podcenit, protože mít od základní soutěže až po krajský přebor vždy jedno družstvo je velký závazek, což má v našem kraji velmi málo oddílů. Proto patří velký dík tělovýchovné jednotě, obci Vlčnov a sponzorům. Protože bez nich by to nešlo. Dále bych chtěl poděkovat našemu výboru a Všem co se kolem našeho oddílu pohybují za perfektně odvedenou práci Snad se nic nestane, když prozradím, že se vedou jednání na volném termínu GM Roberta Cveka, protože bychom chtěli pořádat další díl soustředění. Tato akce se velmi chytla a těší se oblibě i mimo náš kraj. Proto prozradím předběžný termín, který je stanoven na 10 – 11. 9. 2016, ale raději sledujte náš web. Tady bude upoutávka na daný termín. A dále bych chtěl poděkovat všem co se podíleli na obnově našeho webu, který nám byl díky hackerů vymazán. Trochu jsme se poučili a snad se to nebude opakovat. Ale nikdy neříkej nikdy, protože všichni známe jak to v dnešní době chodí. To bylo menší nastínění naší činnosti v době šachových prázdnin. Ale web prázdniny mít nebude, protože se budeme snažit přinést každý den nový článek a taky se pokusíme některé šachové turnaje Vám více přiblížit. Ať je to online přenosy nebo pohledy ze zákulisí turnaje, kterého se budou účastnit naši hráči nebo hosté u nás hrající.
Ale Všem našim příznivcům přeji pěkné prožití dovolených, letních dní, úspěchů na turnajích, ale taky budeme rádi, když nám zachováte přízeň.

1 komentář u „Plán našeho oddílu“

  1. Doplním Libora…..Posily na příští rok jsou podepsány a jestli Vlčnov překvapil v minulém roce se svými soupiskami tak tento rok by to mohla být ještě větší pecka. Máme dva hráče na přestup, tři na hostování a jsme hodně blízko mít v sestavě GM!! Jméno ještě neprozradíme, ale už jen to, že dostaneme šanci si zahrát s GM ve Vlčnově bude pro všechny skvělý zážitek!!

    Dále, díky sponzorům, díky TJ a díky klůkům co stojí v pozadí oddílu jsme připraveni a těšíme se na nový ročník, díky online přenosům budeme vše podstatné dávat sem na stránky….

    K našim www stránkám, po prvních 15 dnech rozjezdu nabíráme tempo, přenášíme Teplice, určitě budeme podrobně sledovat Vsetínský turnaj a mnoho dalších věcí tady na Vás bude čekat…….Staré stránky byly dle TOP listu nejčtenější šachové stránky na Zlínsku a patřily mezi TOP 5 na Moravě, denně budeme mít opět nové články a po prvních 15 dnech vidíme, že se vracíme tam, kde jsme se starým webem skončily……..

    Vlčnov opět bude vidět a pro ty, kdo jej mají rádi je to skvělá zpráva!

    Odpovědět

Napsat komentář