Prázdniny a co dál?

Po roce jsou tu Vánoce, teda hm něco lepšího jsou tu prázdniny!

Všem Vám přejeme pěkné počasí, nebe bez mraků, lesy plné hřib, parádní čas ztrávený s rodinou a s přáteli, nezadaným nové lásky, těm zadaným nové lásky přát nemůžeme, ale každý ví, že rodina nebo ten pravý, ta pravá je smysl našeho života a teď je ten čas, kdy se hodinky zastaví, kdy čas nebude naším pánem  a ráj se přiblíží k nám. Vše je možné a nic není nemožné, proč? Protože začínají prázdniny! Ale, tyto stránky nejsou manželskou poradnou a ani základní školou s ambicemi pilovat morálku, tyto stránky jsou pro tiché blázny a těm  teda musíme popřát něco jiného

Klukům z Vlčnova, řekl bych naší druhé rodině dík za tento rok! Bylo to náročné, někdy nespravedlivé a kruté a práce bylo, že nejde všem poděkovat, ale pohledem zpět to stálo za to. Včera jsme dohráli přebor oddílu a konečně všichni máme dva měsíce prázdnin. Dalo by se říct dva měsíce šachových prázdnin! Kdo nebude hrát letní turnaje, nemusí dělat diagramy, zahájení, drtit pravidla a poučky a nemusí nic! Není to krása! To ticho, ta nebesa kolem nás! Nemusíme nic!! Jen odpočívat, věnovat čas rodině, známým, sám sobě…opět to ticho žádná časová tíseň………..

Našim čtenářům patří dík! Toto není jen web Vlčnova, toto je náš web! Nás všech! Děláme články pro Vás, každý den a budeme pokračovat i o prázdninách… Stále jsou mezi námi v dobrém slova smyslu závisláci na šachách, kteří neumí přestat!

 

Už za týden Vsetínský turnaj a bude tam Emil Macura, Petr Koutný a Honza Moštěk, ve stejný termín jede Jára Buráň na turnaj na Slovensko! Minimálně ze Vsetína , kde mají 8 on-line šachovnic budeme určitě přímý přenos přenášet, v plánu jsou tady denně rozbory našich partií. Hodně brzo po Vsetíně jsou Pardubice a zatím to vypadá že tam budeme mít družstvo…..Doplníme to články, rozbory a každý den tady pro Vás něco bude…….

 

Všem překrásný den, překrásné léto, odpočiňte si od šachů a nebo ne, my tady budeme pro Vás každý den!

 

Váš Vlčnov!

 

 

bůdy

Napsat komentář