Ohlédnutí za víkendem ve Vlčnově s vámi a s Robertem Cvekem

p1070585

 

Malinko koukneme na minulý víkend a dnes to bude Vašima očima. Přišlo mi spoustu překrásných reakcí a i reakce na webech, jako šachové stránky v Pozlovicích a nebo blog pana krolopa ( krolopp.blog.cz) je příjemné číst.

 

p1070716

Ahoj Petře,

chci vám všem ve Vlčnově poděkovat za příjemné dva dny u Vás ve Vlčnově. Skvělá atmosféra, plno zajímavých informací. Poprvé jsem si také vyzkoušel hrát proti velmistru a bylo to super. K tomu úžasný neformální večer.
Díky za poslání fotek, probíraných partií a těším se brzy na viděnou.
Šachu zdar
Mira
p1070683

Pro Petra + kolektiv šachistů:

vážení přátelé přijměte ode mne a zcela jistě i od ostatních příznivců šachu z malenovického klubu velké poděkování za perfektní přípravu a průběh výše jmenovaného setkání, které proběhlo na vysoké úrovni. Náš Viktor má z toho takový zažitek, že sám od sebe prohlásit, že od teď bude denně věnovat studiu šachů min. 1 hodinu. Jen tak dále.

Zdraví a hodně sportovních úspěchů přeje děda od Viktora Šimka Petr Punčochář

Výsledek obrázku pro hlavicka sachy

Účastnil se jsem se jen sobotního bloku přednášek a musím říci, že všechno bylo úplně perfektní a bezkonkurenční. Robert je opravdu hráč i trenér par excellence. Celé sobotní odpoledne jsme doslova hltali nový a nový příval informací
p1070627
Když se řekne Vlčnov, tak se asi každému i méně znalému člověku automaticky vybaví tradiční Jízda králů, která se koná vždy poslední neděli v květnu. Kupodivu, již o mnoho méně se ví a mluví o královské hře v šachy, které se ve Vlčnově díky příkladně zapáleným místním šachistům až neuvěřitelně daří !
Místní TJ Vlčnov A – tým se stal v minulém ročníku na Zlínsku vítězem Krajské soutěže – západ 2015/2016. A docela jsem zíral, když jsem na šachovém webu TJ Vlčnov objevil plánovanou sestavu na další nadcházející sezónu:
  1. šachovnice GM Cvek Robert
  2. šachovnice IM Babula MIlan
  3. šachovnice Buráň Jaroslav
  4. šachovnice Kičmer Petr
  5. ??
Kurňa, že by na Moravě opravdu rostla konkurence Novému Boru ? Inu, kdo ví ?
Právě o dnešní sobotě (10.9. 2016) bylo možno zastihnout (již po třetí v řadě) GM Roberta Cveka ve Vlčnově na jeho: Soustředění s velmistrem, které se skládá z přednášky, simultánky, diskuze a dlouhé šachové noci…. Ano, až tak !
Opět, jen díky pánům Dryšlům se do mého podvědomí i vědomí dostala tato jedinečná šachová paráda.
bůdy
Jsem rád za kluky z Vlčnova, že se akce líbila!!

Napsat komentář