Fide Elo Vlčnovských hráčů – únor 2017

Je tady nový měsíc a je tady nový pohled na to, jak jsme byli úspěšní a nebo méně úspěšní. Podíváme se na všechny hráče A družstva u kterých je nějaký pohyb. Sice je to jen hráčská ješitnost se dívat na to, jak se nám pohybuje a mění ELO, na druhé straně není důležité jaké kdo má ELO ale jak hraje a když bude hrát dobře, pak se to projeví i na tomto, poněkud přeceňovaném čísle. I tak se našim hráčům dařilo a malinko připisujeme.

 

Milan Babula

 

Je odpis , tedy mínus 5bodů  a to hlavě za 2 ligu, kde jedna výhra  a jedna prohra bylo mínus 7 bodů, v ZKP za Vlčnov jedna výhra a jedna remíza je plus 2 body, celkem tedy malinkatý, pouhým okem nerozeznatelný mínus  bodíků a jeho nové ELO je 2248

 

 

 

Jaroslav Buráň

 

Beze změny, dvě partie v ZKP, tedy za Vlčnov jedna výhra a jedna remíza a jedna partie v ZKP Východ a tam taky Jára vyhrál, celkem ale jeho ELO zůstává stejné a dnes má před svým jménem číslici: ELO 2191

 

 

 

 

Petr Kičmer

 

Peťa má započítanou jendu prohru ve druhé lize a to ho stálo 11bodů, jeho nové Fide je 2193. Peťa hrál ještě turnaj na RAPID FIDE Elo a tady odepsal 26 bodů a jeho nové Rapid Fide je 2225.

 

 

 

 

Pavel Dubina

 

Pavel připisuje 3 body a jde opět přes hranici 2100 a dnes má ELO 2103. Obě dvě partie Pavel hrál v 1 lize za Zlín.

 

 

 

 

Petr Koutný

 

Připisuji 8 bodíků za dvě výhry v ZKP a za jednu remízu ve Slovenské druhé lize. Tedy moje nové FIDE je 2160 a k tomu ještě připisuji 10 bodíků na FIDE RAPID elo a tady jsem se zastavil na 2288. Chci ukázat na to jak je ELO přísné, za 3 partie připíšete 8 bodíků a to jsem uhrál 2,5-3 a kdybych se měsíc nepovedl a měl 3 prohry hned je to mínus až 40 bodů…….tím chci říct, že nahoru to jde těžko, dolů lehce:)

 

 

 

Petr Partyš

 

Má mínus 6 bodů a to za remízu proti Zlínu v ZKP. Jeho aktuální FIDE tedy je 2051

 

 

 

 

 

Karel Vlach

 

Karel připisuje 5 bodíků a to má za 3 partie ve 2 lize D a jednu partii v ZKP, jeho aktuální FIDE tedy v únoru je 2119.

 

 

 

 

Honza Moštěk

 

 

Připisuje 5 bodíků a jeho nové FIDE je 1774

 

 

 

 

 

Macura Emil

 

 

Emil má mínus 11 bodíků a jeho nové a aktuální ELo je 1945.

 

 

Napsat komentář