Nestandardní výměny – 3x s Ulf Anderssonem na youtube

Dnes Vám nabízím jedno pravidlo, které říká že když něco měníte, tak se nemáte dívat co měníte, myslím tím nesmíte se bát vyměnit svého například lepšího střelce za na první pohled špatně postaveného jezdce soupeře, musíte vidět o jeden tah dál, a to tak že budete vidět pozici, která bude na šachovnici po této výměně! Možná vyměníte svého dobrého střelce, ale potom zůstanou soupeři na šachovnici jenom špatné figurky a Vaše partie bude partie plná radosti a šachové síly.
K tomu hrát lepší šachy stačí málo, stačí pár drobností a jednu takovou drobnost Vám dnes nabízím na 3 krásných partiích Ulfa Anderssona.
Pěknou zábavu Vám přeji
Petr Koutný.

 

 

 

Určitě oděbírejte tento kanál, jsme opravdu dobří a už nás odebírá přes 727 lidí! Připravujeme opravdu parádní věci a jak jsem psal, dostali jsme finanční grant a už teď máme potvrzeného dalšího Velmistra, který bude točit videa na tomto kanále!

 

Jestli se chcete opravdu zlepšit a nebo Vás jenom baví šachy a přináší Vám radost, tady na tomto kanále najdete opravdu vše co Vám šachy můžou nabídnout!

Napsat komentář