Potvrzeno – IM Pavel Zpěvák bude hostovat ve Vlčnově ve druhé lize!!

Atomy se dávají dohromady a Vlčnov připravuje opět zajímavou a na Zlínské poměry opět atomovou soupisku, k přestupu IM Milana Babuly přidáváme potvrzeno hostování IM Pavla Zpěváka ve Vlčnově. Nemusím nikomu představovat Pavla, mimochodem zajímavost nastupuje v Německé Bundeslize a to je nejlepší šachová soutěž v ČR, minulou sezónu hrál v Litovli extraligu, jinak dlouholetý hráč, který hrál za Staré Město. Tento rok přestoupil do Kunovic a bude u nich hrát ZKP a jako druhou soutěž si Pavel vybral 2 ligu E a věřím, že si vybral i dobré družstvo – TJ Vlčnov A!

 

 

 

Jako bonus jsme se s Pavlem domluvili na trénincích ve Vlčnově, na rozborech partií a určitě jeho zkušeností a šachových rad budeme hodně využívat. Jsem rád, že toto hostování dává smysl, protože Pavel bydlí v Uherském Brodě a bude podporovat svojí hrou místní oddíly, jak Kunovice tak Vlčnov! Mám přislíbené tréninky a přednášky i od Milana Babuly a tak nás určitě čeká další neuvěřitelný šachový rok, který se zapíše hluboko do našich pamětí!

Těšíme se na hru s Pavlem ve Vlčnově a věřím, že Vlčnov si užije tento rok druhé ligy!

 

 

Výsledek obrázku pro pavel zpěvák sachyVýsledek obrázku pro pavel zpěvák sachyVýsledek obrázku pro pavel zpěvák sachyVýsledek obrázku pro pavel zpěvák sachy

 

 

 

Napsat komentář