Youtube – komentáře aneb jak náš kanál vidí ostatní!

Možná není náhodou, že TJ Vlčnov je hodně vidět a pomáhá tomu i náš kanál na youtube, který přesahuje hranice našeho kraje a naší republiky. Videa kromě mě nahrává GM Robert Cvek, od září bude nahrávat GM Štěpán Žílka, přidá se FM Daniel Kožůšek a uvidíme kdo další. Pojďte se podívat na zajímavé komentáře lidí, co se dívají na tento kanál, mají rádi tyto videa a moc dobře Ví, kde je Vlčnov, protože toto je Vlčnovský youtube kanál! Jo abych nezapomněl, přes 840 odběratelů a v co do počtu měsíčního zhlédnutí v ČR a SVK , tak jsem hned za stránkami Novýho Boru, určitě nebude divně, že ambice jsou být na prvním místě:)

 

 

 

 

Málo platné, vedle vzrůstající kvality probíraných problematik musím ocenit i rostoucí profesionálnost videí. Klobouk dolů, pánové, a zvláště Vy, Petře Koutný, který jste svým entuziasmem a pílí dokázal udělat z běžného „YT-na-koleně-dělaného-kanálu“ jeden z nejlepších šachových projektů české současnosti. P. S. Nápad udělat videa na všechny pěšcové struktury je skvělý. P. P. S. Petře, naučte se už konečně pracovat se slovem „centrum“. „Centrum“ bez „centra“ atd. Je to velmi rušivé a fakt, že jste z jižní Moravy, Vás rozhodně neomlouvá:-)
…je to skvělé., dlouho sem na to čekal,?jak se stahuji ty soubory nejde mi to? ?je to placene???
Milujem Caro Kann ďakujem ???
Fantastický! Obdivuji Vás a děkuji moc za skvělá videa!!!
vynikajúce videá, sledujem Vás už dlhšie a veľmi pomáhate s mojim sachovym rozvojom.. ďakujem
Luxusní videa, jenom mě zaskočila taková poznámka 😀 Proč by s Váma Kasparov nikdy nehrál šachy?
Dobré.. moc dobré.. výborně zvolené téma a precizní provedení. Po každém zhlédnutí dostávám novou chuť do tréninku.. Děkuji Petře a těším se na další díl.
Paráda.. Velmi poučné a inspirativní. Užil jsem si každou minutu. Těším se na další pěšcové struktury.. snad těchto dílů bude více.. Díky moc Petře
Ahoj Peťo, opět chválím super video. Hned jak jsi na úvodu říkal, že spousta hráčů odtahá nějaké naučené zahájení a pak neví co má hrát ve střední hře, tak to jako bys mluvil na mě. To je přesně můj problém. Snažím se pořád vylepšovat figurky a udělat si nějakou výhodu, ale vždycky to dopadne trošku jinak :-).
Jednoducho super video
Fantastické video. Nebolo príliš dlhé, takže aj so zastavovaním sa to dalo zvládnuť. O úspešnosti riešení samozrejme pomlčím. Aj v tom poslednom som sice videl b5, ale nie následné Vxe5. Veľká veľká vďaka.
Opět super video. Koncovky jsou moje největší slabina, třeba když jen sleduji nějaké video, tak si to tak nějak propočítám a vždy najdu řešení, ale jakmile je partie na ostro, tak zmatkuji a daruji půl bodíky na počkání 🙂
Diky za komentar a taky za tyto videa – jsou perfektni, velmi instruktivni! Uz se tesim na video o obrane. Tam by mozna stalo za to, ukazat nejake partie Laskera – ten by podle mne mistr obrany. Pokud si dobre spominam, tak i ve svem „Zravy rozum v sachu“ venoval obrane jednu kapitolu.

Napsat komentář