Vlčnov A – 2 liga a co na to naše soupiska?

Jakmile se dohrály poslední partie minulé sezóny a my věděli, že postupujeme do 2 ligy, začali jsme se bavit s lidmi, kteří by chtěli a mohli hrát za nás ve druhé lize. Chceme hrát stále dobré šachy a dávat příležitost domácím odchovancům, ale bez posil tu 2 ligu neuhrajeme a to nám bylo jasné. Řešili jsme písmenka, přestupy a soupisku tak, abychom si 2 ligu užili a nebylo to naposled. Pojďte se podívat na to, jak se nám to povedlo, tedy kdo k nám půjde na hostování a kdo přestoupil, můžu slíbit že budeme opět silní, určitě už nebudeme Elově nejsilnější, ale silníbudeme a víc už opravdu v tomto článku……

 

Přestup:

 

 

Milan Babula hrál za Vlčnov ZKP v minulé sezóně, ale byl to Host a od tohoto roku Milan bude domácím hráčem Vlčnova. Jako domácí hráč Milan bude mít i přednášku první víkend ve Vlčnově, kde se připojí k Robertovi Cvekovi a určitě nám nabíjí baterky. Ale zpátky k sestavě a soupiskám a posilám, Milan je parádní posila pro Vlčnov a těším se na hraní s trénování s ním.

 

 

 

 

Karel Vlach přestoupil do Vlčnova. I on hrával ve Vlčnově minulou sezónu a jeho přestup nám umožní lépe využít písmenka hostujících hráčů a jejich větší nasazení v každém zápase. Karel  hrával 1 ligu ve Zlíně a druhá liga mu bude určitě sedět a pro Vlčnov hlavně z důvodu možnosti nasadit víc písmenkových hráčů je to další posílení.

 

 

 

Hostování:

 

Výsledek obrázku pro Pavel Zpěvák sachy

Pavel Zpěvák, určitě jeden z nejlepších Zlínských hráčů, extraligový hráč Litovle, nastupuje i v Německé Bundeslize či ve Slovenské extralize, hrával první ligu ve Starém Městě a po jeho přestupu do Kunovic jsem rád, že jsme se dohodli a Pavel bude velkou posilou pro Vlčnov. Jeho hraní ve Vlčnově dává i smysl, protože bydlí v Uherském Brodě a Vlčnov od Brodu je co by kamenem dohodil.  S Pavlem budeme mít na soupisce 2x IM !

 

Peťa Kičmer už třetí rok po sobě bude hostovat ve Vlčnově, tentokrát se budeme o Peťu dělit s Havířovem, který hraje taky druhou ligu, ale je to prý dle pravidel, kdy hráč může hrát 2 druhé ligy ve dvou skupinách. S Peťou jsme postupovali z ZKS, z ZKP a třetí rok po sobě kdy bude za nás hrát už to bude poprvé v 2 lize. I tady jsem rád, že si s Peťou další rok zahrajeme ve Vlčnově!

 

 

 

 

 

Pavel Dubina, hráč Zlína který sestoupil do stejné druhé ligy, kde bude hrát Vlčnov bude hrát za Vlčnov a ne za Zlín, což je další posila pro náš oddíl, protože Pavel díky kolizím soutěží hrával za nás 2-3 partie za rok, tento rok kdy nebude žádná kolize to číslo rapidně poroste. I s Pavlem jsme ve Vlčnově už třetí rok a i s ním jsme poslední dvě soutěžě vyhráli. Odměnou bude 2 liga!

 

 

 

Samozřejmě nezapomínám na přestupy, které jsme udělali minulý rok a tedy počítáme s:

 

 

Járou Buráněm , který půjde s námi opět do boje.

 

 

 

 

 

a s Pětou Partyšem, který druhým rokem bude domácím hráčem Vlčnova.

Napsat komentář