Dnešní Vlčnovské menu šéfkuchaře – Vlčnovská porce taktiky.

Posaďte se a otevřete naše dnešní menu. Určitě bude chutnat. Dali jsme si opravdu záležet. Jako předkrm nabízíme lehký diagram, jako polévku trochu silnou česnekovou polévku, která bude mít typickou chuť – znáte to…..prvně pálí ale nakonec krásně chutná. Potom přichází masíčko, krásně naložené a to tak, že se na talíři přímo rozpadá, už cítíte tu vůni a nekončíme. Po dobrém jídle si díte kafíčko, přidáte zákusek a možná s chutí zapálíte pravý Kubánský doutník, vše zapijete pravou Moravskou Slivovicí a jste po krásném šachovém tréninku. 8 diagramů pevně věřím nasytí Vaší duši. Dobrou chuť.  

 

 

 

  1. Lehký, rychlý předkrm a má Vás navnadit  a nenasytit a mít chuť  jít řešit další diagram….takže na tahu bílý a bílý vyhraje..

 

   2. na tahu bílý a vyhraje a možná už trochu jiné kafíčko. Snad si jej dobře osladíte a i tento diagram vyřešíte:) 

 

 3. toto je poměrně zákusek, tak by Vám měl chutnat, na tahu černý a černý vyhraje.

 

 4.  kuchař pro Vás připravil další lahůdku, stačí jen vyřešit a potěšit své smysly…..jo, na tahu bílý  a neřeknu jak to dopadne:)

 

5 . Šachy jsou krásná hra a krásná hra má krásné příklady, jeden je tady pro Vás a protože už jste určitě zkušení borci, nebude to pro Vás velký problém…jo, na tahu bílý

 

6. Tady jsou dvě cesty k výhře, najdete obě dvě? na tahu černý….

 

7. Něco opravdu pro labužníky a gurmány…..toto je radost počítat:)..na tahu bílý

 

8. Co takhle si malinko vylepšit sebevědomí? Toto opravdu dáte! Na tahu bílý.

 

11 komentářů u „Dnešní Vlčnovské menu šéfkuchaře – Vlčnovská porce taktiky.“

  1. Omlouvám se, ale nevím Petře máme asi podobnou knížku diagramů tyto diagramy jsem dělal ne všechny 2 ne tak jsem sem nedával odpověď…

    Odpovědět
  2. Dneska je v Berlíně volný den a tak napište řešení:), každý vyřešený diagram je malý krůček ke zlepšení…..a proč nezačít právě dnes tím malým krůčkem?

    Odpovědět

Napsat komentář