Nominační turnaj na Olympiádu – pohledem Roberta Cveka – pozvánka

Blíží se druhá velká akce, kterou na kanále Robert a Petr šachy budeme dělat a tak nám držte palce a určitě sledujte…! Komentovat bude Štěpán Žilka a Paťa Pisk, každý 5 kol a máme se na co těšit. Začínáme už tento pátek v 15:00 a těším se na Vás, můžeme pokecat v chatu a samozřejmě můžete se ptát Štěpána a nebo Petra na cokoliv Vás napadne…..jsou jenom Vaší….:) a co říká o tomto turnaji Robert se dozvíte v tomto článku, kde je i video upoutávka……

 

 

Co nevidět začne velká bitva na 64 polích. Od 25. května do 3.června bude šest elitních českých velmistrů bojovat o jedno jediné místo. O to, kdo nás bude vedle Davida Navary, Viktora Lázničky a Zbyňka Hráčka reprezentovat na Olympiádě v Batumi (23.září – 7.října 2018). Poslední, páté místo, pak určí kapitán Vlastimil Jansa.

Bude to velkolepá bitva. Nemyslím si, že budeme odstřelování nudnými remízami. Čekám tvrdý boj o každé pole, ve hře je mnoho. Nejenom místo na Olympiádě, ale určitě i lepší smlouva se svazem coby hráč „A“ týmu. A to pouze pro jednoho jediného hráče. Ten další musí pak čekat na rozhodnutí kapitána, to ale už nebude v jeho rukou… .
A kdo vůbec hraje? Kdo má jaké slabé a silné místa? Na tyto otázky (a nejenom na ně) se snažím tak trochu odpovědět v následujícím videu. 
 
 
Každý den, počínaje pátkem 25.5 pojedeme i na těchto stránkách přímý přenos……Vaše podpora v tom, že se budete dívat a komentovat nám dá sílu dělat další akci a ta další může být šachová Olympiáda…proto budďte s námi – my budeme s Vámi….!
 

Napsat komentář