Je libo čajíček?

Možná už tyto čajíčky jsou klasikou na tomto webu, možná už i Vám chutná čajíček, který Vás chce přesvědčit, že hrát lepší šachy jde a není to těžké, stačí opravdu denně 5 diagramů a za pár týdnů je z Vás jiný a výrazně lepší hráč…..Stačí ochutnat, chtít si přidat a znovu přidat a pokaždé když bude příležitost, si jej dát znovu a znovu. Pak nic není nemožné…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Na tahu černý, co budete hrát…

 2) Na tahu černý co budete hrát? 

 

3. Na tahu bílý a co budete hrát? A kdo chce, si může s tímto diagramem pěkně pohrát, tedy pěkně potrénovat. Jsou tam různé obrany a zábava je nacházet tahy, kterými se bude černý bránit a zároveň je vyvracet. 

 

4. Na tahu černý a možná jste tento diagram už viděli, když si řeknete že viděli a vyřešítejej během pár vteřin, to jen znamená že se Vám zaryl do paměti a že tento trénink je správnou cestou…

 

 

5. Tento je mazec, nenašel jsem to a nevyřešil….tak věřím že se Vám to poevede….:) Petr..na tahu bílý….ale je to mazec….jak jsem říkal…..mazec….a pořádný…:) 

 

 

a za odměnu, co takhle …..něco úžásného za odměnu….ta píseň má v sobě vše, příběh, melodii …..stejně jak dobře vyřešené diagramy….:) 

 

 

 

1 komentář u „Je libo čajíček?“

  1. a mně ten poslední diagram přišel nejjednodušší…já osobně bych teda hrál Vc8+, hm? snad jsem tedy nic nepřehlédl a počítal dobře…:)

    Odpovědět

Napsat komentář