Tento týden na youtube

V jednom článku Vám přináším vše, co Vás zaujalo tento týden na našem kanále, na kanále Robert a Petr šachy. Můžete vidět video co nás může dnes naučit Bobby Fischer, podíváme se jak dopadl Kryštof Mikuláš Trávniček na MČR Juniorů a třeba na co bude Robert Cvek odpovídat. 

 

Bobby hodně studoval umění starých mistrů šachové hry, v dnešním videu uvidíte, že jeho myšlenky nejsou něčím co vy sami neznáte, není to něčím o čem jste nikdy neslyšeli, dokonce to co Vám chci dneska ukázat, používáte ve Vašich hrách, ale rozdíl je v tom, že Bobby měl svá pravidla a ty pokaždé dodržoval.

Kryštof si pro Vás připravil pro Vás pohled na své partie z nedávno skončeného Mistrovství ČR Juniorů. Kryštof hrál skupinu do 16 let a určitě chtěl zahrát lépe, ale i neúspěch či porážky jsou schody, po kterých každý musí vyjít , když chce dojít do vyššího patra.

Dobrý den, dobrý večer a nebo dobré ráno. Pojďme si spolu prožít další krásný zážitek, tedy pojďte se zeptat Roberta na cokoliv, každý komentář který napíšete pod toto video, Robert odpoví. Tedy ptejte se na to jak trénovat, na zahájení, na přípravu na turnaje, na přípravu na soupeře, na to jak studovat šachy, jak se zlepšit, na to co Vás zajímá a klidně můžete Roberta šťouchnout nějakou otázkou, na které se Robert zapotí. Toto může být krásný projekt, kdy na cokoliv se zeptáte, Robert odpoví. Takže komentáře pod videem, do středy 20.3 a Robert 21.3 odpoví ve videu na youtube.

Napsat komentář