Royal Chess – už brzo nový Youtube kanál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobrý den, rád bych Vám představil náš nový projekt, projekt anglických youtube šachových videí. Kanál se bude jmenovat Royal Chess a pokusíme se s nejlepšími Českými i Slovenskými hráči se prosadit v snad nejtěžší internetové komunitě na youtube. Na youtube je denně přes 1,3 miliardy lidí, denně se přehraje 5 miliard videí  a každou minutu se nahraje přes 400 hodin videí na youtube. Budeme chtít ukázat, že tady u nás máme rádi šachy! 

V začátku máme domluveného Štěpána Žilku, Jána Markoše, Davida Kaňovského a pokusíme se oslovovat další a další Česko – Slovenské špičkové hráče aby natáčeli videa na tomto kanálu. 

 

První videa jsou připravené, klikem na tento obrázek se dostanete na kanál, zatím je to bez videa, počítáme že začneme 1.9.2019 a věříme že nám v začátku pomůžete! Ten obrázek a ten klik je důležitý, poj´dte nás podpořit, dejte nám energii a odvahu a dejte nám odběr, když se potom na to podívá nějaký Číňan, Ind, či Brazilec řekne si, hmm zajímavé a dá nám taky odběr. Váš odběr může znamenat v začátku víc než jeden klik! Štěpán bude mít připravenou sérii 10 videí na téma Magnus Carlsen, určitě je se na co těšit! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budeme moc rádi a děkujeme za to, když nás podpoříte odběrem, klidně už dnes, minimálně nepříjdete o první videa, děkujeme! 

 

Těšíme se na Vás, 

Napsat komentář