Robert Cvek vysvětlí jak na symetrické pozice.

Symetrická pěšcová struktůra není nudná pozice a není to jen přešlapování na místě a čekání na chybu. Je to zajímavý úkol pochopit tuto pozici správně a dokázat soupeři, že jste to Vy, kdo takovým pozicím rozumí. Nemůže to být nuda, když Vám to dnes vysvětlí Robert. Toto je třetí video, které se nahrávalo ve Vlčnově, Robert na kameře, tak věřím že si to užijete!

Dobrý den, tak dnes třetí a zatím poslední video s videem Roberta Cveka, tedy třetí díl videí který se nahrával ve Vlčnově a hned o čem to bude? Bude to o tom, jak hrát symetrickou, tedy stejnou pěšcovou formaci. Pešci a hlavně pěšcová formace je základní strategická otázka a princip každé šachové partie a proto nechme si trochu toho tajemství vysvětlit od profíků:)

Robert Cvek je šachový trenér, mentor a skvělý hráč, který umí rozdávat radost.

Věřím, že se bude video líbit, že Vám pomůže a poradí a když přinese i radost, pak bylo vše v pořádku a toto video mělo smysl.

Můžete nám určitě napsat komentáře, děkujeme za ně a rádi odpovíme, lajk nebo palec dolů nám zase dá informaci, jak se zlepšit a kde a když nám dáte odběr na kanále a nebo když o náš řeknete vaším kamarádům a ti nám dají odběr, pak nás bude zase o trochu víc a dohromady budeme jedna velká šachová rodina.

za vše, děkujeme!

Napsat komentář