Co plánujeme na RP šachy?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blíží se podzim, blíží se začátek šachového roku a RP šachy chce být s Vámi u toho. No, začnu Facebookem tam se blížíme k maximu přátel, který Facebook dovolí a to je magická hranice 5000! a to je fantazie, že jste s námi na Facebooku, po dosažení limitu 5000 přátel už stránka nepřijme žádného nového přítele a potom noví fanoušci nás můžou lajkovat na profilu Robert a Petr šachy. Na Youtube se blížíme k další hranici, kdo by to kdy řekl, když jsme začínali ve Vlčnovské klubovně dělat první videa, že si šáhneme na 3000 odběratelů a to je paráda. Ale co nového máme pro Vás připraveného? Co plánujeme a v co věříme, že Vás zaujmeme ještě víc? 

  1. Chceme naplánovat Děstký šachový tábor na léto 2020. Jsme před podpisem pronájmu rekreačního areálu a když se to podepíše tak už v září Vám budeme s radostí moci říct, kde a kdy ale co bychom chtěli tak udělat akci pro děti, na kterou nezapomenou! Robert Cvek po celý týden, Petr Koutný ano to není žádná bomba, ale třeba můžu škrábat brambory 🙂 ale chtěli bychom po celý týden mít šachové lektory, kteří děti nejen naučí, ale i pobaví. Výpravy na hrad, fotbálek, soutěže a kdo by nechtěl třeba porazit Roberta ve fotbale? Fotky na památku, trička a spoustu zážitků. Je to náš velký sen a přáním je s dětmi prožít vyjímečný týden jejich života. 
  2. Turnaj  amatérů – možná dostaneme od našeho svaz povolení použít název – Mistrovství ČR amatéru a kdyby ne tak se to může jmenovat jako Velká cena šachu 2020 a myšlenka je umožnit lidem s ELEM do 2200 si zahrát Mistrovství ČR a zkusit štěstí urvat jackpot, první cena je plánována na 20 000Kč, další ceny pro další v pořadí a samozřejmostí jsou odměny v kategorii do 1800, 2000 Elo takže i tady si budou moct lidi pokusit být nejlepší. Chtěli bychom to udělat opravdu jako velké Mistrovství, se vším všudy. takže on line přenos, přímý komentovaný přenos na youtube, simultánka a přednáška s Robertem Cvekem, půlnoční blicák ale nejen to, chtěli bychom mít nešachový program, určitě spoustu důvodů si přijet zahrát tento turnaj. Pracovní termín jsou Velikonoce 2020 a i tady jsme blízko, stačí vybrat ty správné prostory a nebude to sen, ale realita a propozice na internetu můžou být běhěm pár dní!
  3. Samozřejmě, šlapeme na plný plyn na Royal Chess na youtube, jsou to sice anglické videa, ale už jsme přes 300 odběratelů a v září bychom chtěli být kolem 700 odběratlů, uvidíme jestli v říjnu už si šáhneme na první tisícovku i tady jsou velké plány, na druhé straně toto je zaměřeno spíš do zahraničí, ale i to stojí za zkoušku.
  4. Robert a Petr šachy – blíží se Mistrovství Evropy družstev a budeme komentovat živě! Pozor, bomba je pro Vás tady připravená a to že dva dny, budou společně komentovat Štěpán Žilka a Robert Cvek! Toto bude opravdu maso a dva špičkoví komentátoři budou pro Vás v jeden den komentovat. Věřím, že se to bude líbit.
  5. Ladíme, snad to vyladíme a v září spustíme na Youtbe RP šachy  a to přímé on-line přenosy které nesou pracovní název – trénujte s Mistry, kde by Vás trenéři on-line a metodicky veřejně-zadarmo-  celý rok trénovali, toto by mohla být akce roku, která by se mohla zapsat do historie našeho šachu, jako akce kde jsme spolu šli cestou plnou zlepšení a zábavy.
  6. Máme myšlenku natisknou trička s logem RP šachy, líbí se nám myšlenka, že když uvidíte někoho v tomto tričku, hned si an něj dáte pozor, protože určitě studuje naše videa! A možná najdete další spoelčné téma, které Vás může spojovat, jsme jedna velká komunita a šachy nás baví!

 

Děkujeme že jste s námi! My jsme s Vámi rádi a chceme jít stále dál

 

Petr Koutný

Napsat komentář