Soupiska Vlčnov A – 2.liga E

2.liga je za dveřmi a i když termín na poslání soupisek je do 15.9. tak jak je u nás zvykem, hned v září jdeme říct našim fanouškům i našim soupeřům co je čeká od Vlčnova. Věřím, že budeme silný tým a že si tento rok krásně užijeme. Těším se na pozápasové posezení, těším se na ty zážitky, kdy zase uvidím tu naší bojovnost a vlastně těším se, že nebudu muset řešit zápas, půjdu si jen zahrát a uvidíme jak to dopadne. Máme nového kapitána, zástupce kapitána a máme nové hráče. Podle soupisky jsme zase o kousek silnějšími, věřím že i týmově to bude paráda a čeká nás další druholigová jízda. Vlčnov je od slova Vlci a takoví chceme být i tento rok v této lize. Budeme jí hrát už třetím rokem po sobě a chceme si jí pořádně užít. My se těšíme na Vás, těšte se na Vlčnov! Domácí zápasy pojedou on-line, na tomto webu budou rozbory partií, fotky postřehy ze zápasů. Máme nalosováno tak, aby doma se potkával Vlčnov A i Vlčnov B a tak to budou zase krásné neděle. Brzo to začne a připravte doma všechny blízké, že vlci vyráží na lov:)  a že tak brzo domů se v neděli vracet nebudou:)

 

 

 

 

5 komentářů u „Soupiska Vlčnov A – 2.liga E“

  1. Já si myslím, že Vlčnov má nejsilnější soupisku, co kdy postavil? Při troše štěstí a dobré konstalace není to nereálné? a ty až na sedmé desce, to jsem se musel pousmat??? neboť po loňské sezóně jsem tě očekával někde nahoře.

    Odpovědět
    • Každý rok má Vlčnov lepší a lepší sestavu, já mám tak maximálně dva roky než budu hrát za Vlčnov B 🙂 , chceme být každým rokem silnější a určitě příští rok budeme zase posilovat:) pro tento rok jsme se soupiskou spokojeni a uvidíme na jaké místo to bude stačit. Mám radost že kluci co za nás hrají jsou spokojeni, chtějí za nás hrát i další rok a že máme skvělou partu. Budeme bojovat, no první zápas ukrutně těžký, Prušánky…tam jsme dostali minulý rok naloženo a zrovna u nich začínáme, i když popravdě, v loni nám nařezal skoro každý:)

      Odpovědět
      • No jestli Peťo tvůj vykon nebude za dva roky stačit na Áčko, tak chudák pan Javor, ten bude rád když bude postaven do ‚D‘? Jinak ať se Vám všem daří.

        Odpovědět
  2. Víťo ahoj. Postoupit nejde na dobře postavenou soupisku. V loni jsme měli taky skvělou soupisku a hráli jsme o záchranu a to dost dlouho. Musíš mít štěstí, v sezóně máš dost zápasu kdy vyhraješ 4,5-3,5 a je to pod kontrolou a nebo prohraješ 3,5-4,5 a je to o jedné partii. Minulý rok, Pavel Dubina prohraje na čas asi vyhranou pozici ze Vsetínem a prohrajeme 3,5-4,5. Říkám, sestava je jedna věc a je opravdu dobrá, ale musí se sejít spoustu věcí. Díky, Petr

    Odpovědět

Napsat komentář