2.liga E před prvním kolem.

Začínáme soutěže a 2.liga E je silná soutěž, soupisky hrají všemi písmenky a každý chce ukázat, že šachy hrát umí. Nebude lehkého zápasu, bude to tvrdé ale krásné. Máme před sebou první kolo a v něm hned několik krásných zákusků. /rvní kolo určitě nerozhodne, nenapoví ale jistě začne tuto soutěž a vstoupit dobrým tahem a dobrou partii do soutěží vždy potěší a povzbudí k dobrým výsledkům! Tak, ať zahrajete jen ty nejlepší tahy, začínáme!

 

Toto je nasazovací tabulka a minimálně takové pořadí by se Vlčnovu, Starému Městu B a Kuřimi na konci ročníku nelíbilo a tak bude lepší ať tabulku doplní výsledky a první kolo možná napoví. 

P Družstvo HS Z + = B Sk V
1 Spartak Adamov, z.s.                
2 SK Boršice                
3 SK Podlužan Prušánky z.s.                
4 OREL Ořechov                
5 ŠK GARDE Lipovec                
6 Jezdci Jundrov                
7 ŠK Lokomotiva Brno                
8 ŠK Zlín                
9 Slavia Kroměříž B                
10 TJ Vlčnov                
11 ŠK Staré Město B                
12 ŠK Kuřim              

 

Jezdci Jundrov ŠK Lokomotiva Brno

Těžký zápas pro obě družstva. Kolize s extraligou pravděpodobně odvane IM Peťu Piska do této soutěže a pak to bude těžký, ale krásný zápas. Jundrov sestoupil z 1.ligy a má hodně silné družstvo na to aby bojoval o postup zpět, ale i Lokomotiva na tom není špatně a tady nás čeká krásný zápas. Určitě, si diváci a fanoušci smlnou  a pochutnají. Můj tip 4-4.

 

OREL Ořechov Slavia Kroměříž B

Ořechov je takový oříšek pro každého, bude to tvrdý příšek s atomovou soupiskou a nebo to bude louskáček, který rozlouskne kterékoliv družstvo? První kolo, extraliga takže nebude GM Vojta Plát, Miky Maník už bude zpět z Indie a teoreticky jedno auto ze Slovenskými velmistry by mohlo přijet. Bude to opravdu o tom, kdo nastoupí do tohoto zápasu a Kroměříž bude bez Karla Malinovského, opět exgtraliga no, tipnout to je těžké, ale pro Ořechov bude důležitý vstup do soutěže, tipuji že Slovenské posily přijedou a Ořechov vyhraje 4,5-3,5

 

SK Boršice ŠK Staré Město B

Lokální derby, vždy krásný souboj, jenže tento krát to je mezi druholigovým ostříleným družstvem Starého Města a tak krajským družstvem Boršic. Podle mě to budou mít Boršice tento rok moc moc těžké a proto toto bude jednoznačná záležitost, můj tip 5,5-2,5 pro Staré Město.

 

ŠK GARDE Lipovec ŠK Zlín

Normálně, nebýt extraligy tutová jednička a vysoké skóre  a jasné vítězství pro Lipovec, je ale extraliga a tak to bude zajímavější zápas, bude to podle mě těšné, ale tipuji výhru Lipovce 4,5-3,5.

 

SK Podlužan Prušánky z.s. TJ Vlčnov

No jo, Prušánky. Minulý rok nám naložily pořádnou nakládačku, uvidíme co bude tento rok. pro Vlčnov je start do sezóny opravdu náročný, protože těžké Prušánky, pak Ořechov a u něj nikdo nikdy neví, pak Lipovec a Jundrov. Takže to bude kolotoč hned na začátek a uvidíme, jako správný Vlčnovják tipuji výhru Vlčnova 4,5-3,5 ale je to hodně neobjektivní pohled, spíš přání než tip.

 

Spartak Adamov, z.s. ŠK Kuřim

Boj o záchranu hned v prvním kole, důležité body které s ebudou na konci sezńy dobře počítat vítězi. 

 

Začínáme, pojďme si to užít!!

Napsat komentář