Třikrát s námi, třikrát s Vámi a třikrát šachově a třikrát Česko-Slovensky

Dnes se na Vás valí šachová lavina a budeme rádi, když Vás aspoň jednou zavalí. Poprvé to může už teď ráno video rozbor od Roberta Cveka ke včerejšímu druhému kolu turnaje kandidátů. Podruhé to může být od 12:00 přímý komentovaný přenos z turnaje kandidátů s Vojtou Plátem a potřetí to může být od 18:00 živý trénink se Stanislavem Stárkem a to mluvím o seriálu Trénujte s Mistry. Večer další souhrn od Mikyho Maníka. Tak co říkáte? Necháte se touto šachovou lavinou dnes zavalit?

Video rozbor z turnaje kandidátů od Roberta Cveka a pojďte se podívat na sraženého čínského draka, který byl považován za favorita turnaje. Podle mě, se zvedne a ještě může turnaj vyhrát.

 

Od 12:00 Vojta Plát komentuje už třetí kolo turnaje Kandidátů a protože zítra je první volný den turnaje, tak dnes naposledy v tomto pracovním týdnu. Odkaz je tady a stačí kliknout…

 

A od 18:00 je tady pořad, který vznikl díky Šachovému svazu České republiky a Slovenského šachového svazu a tentokrát to budou královské procházky a i tady to bude živě a pro Vás!

 

A jako bonus, Royal Chess a denní komentáře od Mikyho Maníka, tak kdo chce vidět jak valíme anglicky tak tady máte video. Díky tady za každý lajk a odběr….

 

Nemůžeme hrát šachy v hernách a na turnajích. Ale můžeme žít náš šachový život i nadále. 

Napsat komentář