MČR Amatérů se ruší a plánuje nový termín.

Dobrý den 
 
Dovolte mi Vám všem, kteří jste se přihlásili na MČR Amatérů do Vlčnova a nebo jste byli v pozadí tohoto turnaje říct  se turnaj ruší v tomto termínu. Náhradní termín se připravuje, ale dnešní situace nám nedává odvahu jej zveřejnit a proto můžu říct, že se turnaj ruší, přesněji odkládá na dobu, která nám dovolí si šachy znovu zahrát. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Osud nám nedopřál se v tomto termínu ve Vlčnovu potkat. Situace a ta  nemoc nám nedovolí žít dnes normální životy a šachy je to poslední co nás dnes v životě trápí. Mohli jsme čekat dalších čtrnáct dní, ale přijde nám fér vůči Vám, kteří si plánujete dovolené abychom Vám to řekli už dnes.
 
Těšili jsme se na tento turnaj. Těšili jsme se že se všichni potkáme ve Vlčnově a účast vypadala neuvěřitelně. Mohl to být turnaj pro 250 lidí a mohla to být opravdu výborná šachová akce. 
 
Nemám rád loučení, proto se neloučím a přál bych si aby toto zrušení tohoto turnaje nás ještě víc lákalo přijet do Vlčnova. Jednou ta nemoc přejde a život bude jaký býval. Jakmile bude vše v pořádku rád Vás podobným emailem znovu pozvu do Vlčnova! Určitě budeme pořádat MČR v co nejlepším termínu. Za organizátory slibuji že nový turnaj bude mít ještě lepší podmínky, lepší ceny a několik překvapení. Budeme se snažit Vás přesvědčit, že do Vlčnova musíte přijet! 
 
Proto se neloučím se slovy neshledanou, ale loučím se s přáním si s Vámi tento turnaj jednou zahrát a pořádně si jej užít. Jednou Vás osobně pozvu k nám do Vlčnova na turnaj Amatérů, turnaj který je připravován lidmi co mají rádi šachy! 
 
Děkuji a přeji pohodový den a hodně zdraví.
 
Petr 

5 komentářů u „MČR Amatérů se ruší a plánuje nový termín.“

  1. Zdravím Petře stejně jako všechny ostatní z Vlčnova. Také já se přihlašují na turnaj,ačkoliv jsem nyní ve vězení, nesmím opustit místnost (v domově důchodců) a těším se na setkání se starými kamarády a také na nové setkání. Musíme vydržet. Držím palce !!!
    Emil Macura

    Odpovědět
  2. Jen poznámku, proč turnaj rušíte? To v případě, že ho budete chtít pořádat ve vhodné době znamená opětovně žádat svaz a já nevím koho dalšího o schválení propozic … nebylo by vhodnější oznámit, že se jen odkládá na neurčitou dobu?

    Odpovědět
    • Turnaj se ruší a přesouvá. Se svazem mám domluvené právo to opětovně pořádat ale termín si musíme stejně nechat schválit, protože by neměl být v kolizi s akcemi, které pořádá svaz. Zatím pracujeme s pracovní verzí se zářijovým termínem, ale dnes neumíme odhadnout jestli je to reálný termín.

      Petr

      Odpovědět

Napsat komentář