Simultánky s Robertem a se Štěpánem, poslední bude s Joannou Worek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mám pro Vás dnes dvě pozvánky na simultánky s Robertem a se Štěpánem a potom taková jedna bonusová bude s královnou českého šachu s Joannou Worek! Tímto článkem chci poděkovat za to, že vás tato akce bavila! Vyzkoušeli jsme si jaké je to hrát proti 100 hráčům a víme, že to nejde. Viděli jsme výkony Vojty Pláta, poslouchali skvělé komentáře Roberta Cveka a i Štěpán Žilka nezůstal pozadu a bavil nás nejenom svojí hrou, ale i komentáři a celým svým živým přenosem.  Vše jednou končí, aby něco nového mohlo začít. Simultánky mají před sebou poslední tři díly a končí za pár dní. Končí proto, aby se na podzim mohli vrátit ještě lepší a ještě zábavnější. Ale pozor, dříve než skončíme, pak hned v pondělí 20.4. od 18:00 s Robertem Cvekem!

Stav zápasu je 3-2 pro Mistry a tak i tady máte šanci! Zkuste porazit Mistry a hned první šance a ne zrovna lehká na vás čeká od 18:00 v pondělí 20.4.

 

Ve středu se s Vámi rozloučí Štěpán Žilka a jestli to bude loučení vítězné a nebo ne, to se dozvíte když příjdete hrát a nebo se koukat na živý přenos. Středa 22.4. od 18:00

 

A poslední bude Joanna Worek…máme se na co těšit!!

Napsat komentář