Robert Cvek vyhrává v rytmu valčíku a zvyšuje na 4-2 pro Mistry

Příjemná atmosféra na koukání, příjemná atmosférá na hraní a vítězství Roberta proti hráčům 13-2-4. Když budu počítat i první zkušební simultánku tak toto byla už 7 simultánka a je neuvěřitelné jak Vás tato akce stále baví. Přes 150 lidí v přímém přenosu, 20 hráčů kteří si vystáli pořadník na hraní s Velmistrem a další už sedmý pohodový podvečer. Mám pro Vás video záznam a nějaké pěkné partie. Připomenu, že ve středu si můžete zahrát proti Štěpánovi Žilkovi a ve čtvrtek proti Joanně Worek. Tím budou ukončeny tyto simultánky a uvidíme, možná na podzim si je zopakujeme! 

První pěkná partie. Mohla by se jmenovat, jak malá je šance velmistra porazit a jak tenká je cesta mezi remízou a prohrou. Ale respekt za tento výkon!

 

Tady bylo kouzelné poslední postavení. Kdyby si Robert postavil dámu na g8, je to remíza věčným šachem. Ale když si postaví jezdce, je to pak jiný příběh.

 

Nejdelší partie simultánky! Robert s respektem uznale pokyvoval hlavou na výbornou hrou soupeře! Podívejte se, ta koncovka byla opravdu těžká!

 

Záludnost simultánky si vyzkoušel i Robert….malá chvilinka nepozornosti a nehoda je na šachovnici..:) 

 

Ještě jedna pěkná remíza. Byl to tvrdý a pěkný boj.

 

Všechny partie můžete vidět na této adrese: 

 

https://lichess.org/simul/Gbji74HO?fbclid=IwAR3OqUMkPINxYXvUOyk-8CQiY0ptq2gffknCx4G8Vw25_t4xnvlExh1Gn7w

Napsat komentář