Podpořte nás, podpořte šachy, podpořte Vlčnov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanál Royal Chess aby mohl zapnout zpeněžení, tedy zapnout reklamy a díky nim mohl podporovat šachy v ČR a i díky ním mohl podporovat TJ Vlčnov musí splnit dva úkoly. Mít 1000 odběratelů a mít odkoukaných 4000 hodin. To těžší máme za sebou a blížíme se k 1300 odběratelům, to lehčí je před námi a tady potřebuji od Vás pomoc. Pozor nemluvím o Robert a Petr šachy, ale o Royal Chess..

 

Máme odkoukaných zatím jen 1400 hodin a do 4000 hodin je to pořádná cesta. Ale ta cesta nemusí být ani dlouhá, když si zapnete pár našich videí, klidně vypnete zvuk a necháte běžet, třeba když jste na zahrádce…každá hodinka se počítá a má velký význam….napíši proč…

 – youtube ne podle počtu zhlédnutí, ale hlavně podle odkoukaných hodin nás bude nasazovat ve vyhledávání výš a výš…lepší pozice – osloví víc fanoušků v zahraničí a to přivolá větší návštěvnost, větší sledovanost a v konečném důsledku jednou větší příjmy z reklam…

  • Jakmile se dotkneme 4000 odkoukaných hodin, můžeme zapnout reklamy na youtube. Dotknout se reklam na youtube statisticky dokáže 10 % kanálů a 90% to nikdy nedokáží. A dokonce jen 3% kanálů se dostanou přes roční příjem nad 1000 USD…Ale, ve světě jsou miliony fanoušků a každé video si najde svého fanouška.
  • Takové reklamy, takové korunky můžou vystřelit Vlčnov do extraligy, můžou nám dát skoro neomezené prostředky na placení nejlepších českých velmistrů  a tím můžeme podpořit šachy u nás a můžeme dělat pak spoustu turnajů a dalších akcí….
  • Jestli se ptáte kolik může takový kanál vydělávat? Napovím, že kanál se 100 000 fanoušky a to je malinkatý kanál může vydělávat jako malá firma a uživí i dva extraligové oddíly….Takže ano, je to hodně zajímavé a není to pro mne do kapsičky….
  • Proto kdo chce a kdo může, zapínejte si tyto videa každý den, nechte je běžet na pozadí, každá hodinka pomůže a to víc než si jen myslíte!! 
  • Samozřejmě i odběrem pomůžete…..

Třeba tohleto video má neuvěřitelných 115 000 zhlédnutí!!

Ale jinak si nevedeme špatně. Máme přes 120 000 zhlédnutí! Máme brzo 1300 fanoušků! nejvcí fanoušků máme v Indii, Mexiku a daří se nám každý měsíc oslovit nové a nové fanoušky! Jen s vaší pomocí to bude kratší cesta k naším cílům! 

 

 Každému kdo pomůže, moc děkuji! 

 

Co můžete ledovat? Třeba Davida Navaru, Jána Markoše, Jirku Dufka, Miky Maníka, Davida Kaňovského, Štěpána Žilku a brzo Vlastimila Jansu….

 

 

 

Napsat komentář