Je to i na Vás

 

Mám dnes pro vás netypické video. Je to video z našeho anglického youtube kanálu a hned vám řeknu, proč tady toto video dávám. Nahrál ho populární slovensky velmistr Miky Maník. A tím to nekončí. Máme domluveného pana Vlastimila Jansu a i on nám nahraje na anglický a český youtube kanál nějaké pěkné videa a jdu k důvodu, proč sem dávám toto video.

 

Youtube je vesmír ve vesmíru. Stoupáte krok za krokem o pár schodů výš a možná jednou vystoupáte do vemírných pater. Vše je na Youtube a na tom, jak on Vám uvěří. Když Vám uvěří, bude Vás nabízet a pak si šáhnete na sta tisícové návštěvy, budete dělat milionové videa a díky tomu, můžeme podporovat šachy u nás. Můžeme dělat víc profesionálnější videa od těch nejlepších šachistu. Ale…Tento sen se splní tak 1% lidí na Youtube. Každý si to přeje, ale 99% kanálu zlůstane jen u snění. Youtube je přísný, záleží na něm, kolikrát Vás nabídne a doporučí. Například náš RaP kanál nabídne měsíčně cca 800 000x ke zhlédnutí a díky tomu, stále rosteme a máme víc a víc fanoušků. Royal Chess jsme se dostali tento měsíc na náš rekord a ten je 40 000x nás Youtube doporučil. Z nuly, na první měsíce když nás doporučoval 5000x, pak 15 000x a vzpomínám si, když jsem koulel očima, když nás nabídl 30 000. Rosteme a jdeme krok za krokem výš a výš. Sice jsme trpaslíci ve vysoké trávě, ale jdeme správnou cestou a správným směrem a věřím, že tento rok nás youtube bude měsíčně nabízet víde než 100 000x.

 

Můžete nám i pomoct. Když budete odebírat náš kanál, pomůže nám to přesvědčit youtube o tom, že nás má cenu podpořit a doporučit. Když si zapnete naše video, opět to má vliv na youtube. On moc dobře počíta každý lajk, odbět, zhlédnutí, dokonce počítá každou minutu, po kterou se kdekdo dívá na videa a jak dlouho u videa vydrží a nevěřili by jste, co všechno hodnotí a podle toho se rozhodne jak moc Vás doporučí a nebo ne.

S Vaší podporou, můžeme být zase o trošku lepší v očích Youtube a můžeme růst tak vysoko, že ta tráva na kterou se díváme jako mravenci, jednou nám bude po kolena a po kotníky.

Proto, když nám opravdu chcete pomoct, koukněte na naše videa, nechte je běžet pár minut. Dejte nám odběr a věřte mi, že cílem tohoto kanálu je získat ještě větší sílu, víc měnit šachy u nás v česku a na slovensku.

Děkuji, Petr Koutný

Napsat komentář