Vlčnov posiluje na první ligu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapitán Petr Kapusta dotáhl dvě posily do Vlčnova. Máme dva hráče, kteří k nám přestupují a budou domácími hráči Vlčnova a budou za nás bojovat v první lize! Přivítejte IM Pavla Zpěváka z Kunovic  a Martina Dvořáka z Kroměříže. Třetím hráčem na přestup bude sám Petr Kapusta a tedy přestup z Hošťálkové. Dnes vám představím naše nové hráče. Kluci – vítám vás ve Vlčnově!

Pavel Zpěvák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tato fotka ukazuje jak naší skouti pracují. Honza Sosna už je ve Vlčnově a Pavel Zpěvák se vrací. Není potřeba Pavla představovat. Hrával Německou Bundesligu, tedy nejsilnější soutěž Evropy. Extraligu a dlouhé roky první ligu za Staré Město. Jeho největší ELO bylo 2423 a má titul IM. Takže budeme mít tři domácí hráče s titulem IM! Tento přestup dává jasný signál, že Vlčnov chce hrát s hráči, kteří mají vztah k nám a kteří bydlí kousíček od nás. Pavel bydlí v Uherském Brodě a tak to má do Vlčnova stejně daleko, jako polovina Vlčnova. Pavel hrál za Vlčnov předminulý rok druhou ligu a například odremizoval Jána Markoše. Očekáváme od něj podržení předních šachovnic a plusový výsledek. Pavel – vítej

 

Martin Dvořák 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotka z jendoho rapidu a uprostřed Petr Koutný  a vlevo Martin Dvořák. Opět ukázka našeho skoutingu:) Když nás nějaký hráč zaujme, dalo by se říct, když mě porazí ( to je vtip) tak jej chceme:) Martin hrával první a druhou ligu za Kroměříž. Největší ELO měl 2225 a věříme v potenciál jej u nás překonat.  Vítej Martine u nás a věřím, že se ti bude u nás líbit! 

 

Petr Kapusta

Třetí přestup, který se dotáhne v červenci je Petr Kapusta. Kapitán a hráč, bez kterého si dnes neumíme představit Vlčnov!

 

 

 

 

 

 

 

 

Možná uděláme ještě nejaké hostování, ale základní kostra je hotová. Myšlenka, na které chceme postavit naše družstvo je dobrá parta a aby si zahráli i kluci, co vybojovali postup. K tomu chceme i splnit sen Vlčnovským hráčům si zapsat aspoň jednu partii v první lize. 

 

Byly to hektické tři dny. Drusžtvo je dobře poskládáno a věřím, že bude mít opět Vlčí srdce!

 

 

Napsat komentář