Vše ohlasy na komentovaný přenos z Mistrovství Slovenska – děkujeme!!

Som iba podpriemerny sachista a z casu na cas si pozriem relaciu o sachu na CT4 ( nieco take by som privital aj na slovenskej televizii) a komenty napr. Navaru nedokazem odsledovat … vcera som presedel skoro cely den pri tychto vasich komentoch a musim zdvihnut palec hore , zaujalo ma to neskutocne, komenty su fantasticke a dokonca som dokazal aj niektore vyklady sledovat aj ja …. velmi putavy vyklad od vsetkych co si tam sadli , ani mi nevadilo ze z casu na cas to vypadlo, z mojeho pohladu perfektne , normalne som si to uzil ….paradna robota !!
 

————–
Krásné přenosy. Děkuji. Viktor je zabiják, tak bych chtěl taky hrát (což se mi nikdy nesplní, leda bych trénoval dvanáct hodin denně každý den :)). 9 z 9 mu přeju, fantastický. Jako Bobby Fischer. Všichni jste odvedli super práci s přenosy.
———-
Ahoj Petře,
po nějaké době jsem se opět vrátil ke sledování šachových videí (cca 5 měsíců půstu). Za tu dobu se na kanále odehrálo spoustu věcí. Musím ocenit aktuálně skvělé vyprávění a rozbor p.Jansy, jeho rozbory i postřehy jsou parádní a prostě pro šachistu lahůdka.
Moc se mi také líbí, jak na Tvých rozborech na začátku videa dáš na šachovnici kritickou pozici, která v průběhu partie vznikne a je důležitá a často rozhodne o osudu utkání. Pak se vrátíš pěkně na začátek a probereš celou partii až do onoho kritického momentu a pak to dokončíš a na závěr zopakuješ důležité idee. Za mne tento postup super z pedagogického i metodického pohledu. Jsem nadšený z videí, které jsou na kanále. Moc se mi líbí i to, že děláte to mistrovství Slovenska. Šachy propojují národy……….je to úžasné, díky vám všem za perfektní práci.
——-
Děkujeme za sms, emaily, zprávy na FB, komentáře na youtube!! Máme velkou radost, že se vám tato akce líbila a slibujeme další akce. Jsem jedna velká rodina, věříme že šachy spojují národy a že společně dokážeme dělat pěkné věci.
 
Petr Koutný

Napsat komentář