Zápas Česko vs Slovensko (Cvek vs Mazúr)

 

 

 

 

 

 

I-když nemůže skoro chodit ven a hrát šachy, tak se máte na co těšit. Kanál Robert a Petr šachy chystá tento super zajímavý zápas s komentováním partií. Dále plánují Vánoční turnaj. Zahrát šachy si můžete online proti kamarádům nebo jiným hráčů z celého světa na https://www.chess.com/ nebo  https://lichess.org/

Odkaz na video z youtube kanálu Robert a Petr šachy: https://www.youtube.com/channel/UCBwajD0T4lsXKV0qSA3Emng

3 komentáře u „Zápas Česko vs Slovensko (Cvek vs Mazúr)“

  1. Souhlasím na pana Koutného co do počtu článků (ne)máte.Jeden či dva články za týden by stačily.Na stránkách šachypozlovice je to dlouho nic a potom najednou 4 a více článků najednou.Nevím psal sem tam do komentáře,ale neodpověděli mi.Jestli kvůli autorským právům a až potom po uplynutí určité doby to tam může vložit.

    Odpovědět
  2. Pane Moštěku, Vy jste se sice rozjel parádně – co den, to článek – ale záhy Vám došel dech. Není snadné nahradit „psavce“ Koutného, že? Doufám, že nějaká ta špetka entuziasmu Vlkům zůstane alespoň do ligových soutěží družstev. Bylo by smutné, po lopotné cestě vzhůru, to zabalit stejně rychle, jako psaní na vlčnovském webu. Polepšete se, Jendo…Sesmolit jednu stať za týden by snad neměl být problém.

    Odpovědět
    • Zdravím. Co se týče psaní článku dech mi nedošel, bohužel podle mně v současné době není moc o čem psát. A nechci sem jen dávat videa z šachových youtube kanálů nebo z šachového svazu. Kdyby byla klasická sezóna byl by každý den 1 článek jelikož ve Vlčnově hraje 5 týmů a bylo by o čem psát. Omlouvám se za neaktivitu a nejspíše to ještě nějakou dobu bohužel potrvá. Můžu sem dávat online turnaje které hrají špičkový hráči na chess.com nebo lichess.org atd… ale komentáře jsou v angličtině a nevím koho by to zajímalo. Co se týče šachů je podle mně asi nejzajímavější nový seriál o šachách Dámský gambit, který jsem ještě, ale neviděl. Tak jsem zde o něm článek nedával. Děkuji za pochopení.

      Odpovědět

Napsat komentář