6 komentářů u „TJ Vlčnov A – Slavoj Poruba B“

  1. Nahoru dolů se kolébáme,
    nahoru dolů se kolíbem.

    Alespoň to není taková nuda.

    V sestavách chybí více kvalitních mladých hráčů.
    Staří psi to už nedávají.

    Odpovědět
  2. No, já myslím, že ze ZKP padá pouze Val.Mez., z druhých lig nikdo k nám nespadl, takže padá 1 mužstvo,

    Odpovědět
  3. Bolí, mrzí, nemělo se to stát!
    Je jisté, že kompetentní lidé v oddíle , sezonu nezvládli.
    KP přebor se měl zachránit !!!

    Odpovědět
  4. V neděli i předchozích jsem se díval na onliprenosy a musím uznat, že některé partie byly strašné nervy a pro oko diváka krása šachu, paradoxně většinou v neprospěch Vlčnova😂. Držte se!!

    Odpovědět
  5. Zdravím všechny do Vlčnova.
    Po bitvě každý generál, ale tady není potřeba být ani vojínem, aby člověk mohl napsat svůj pohled na tuto sezónu. Když začnu ZKP, pak to je jednoznačně “ ostuda “ a snad až hrůzostrašný výkon hráčů, kteří měli táhnout družstvo. Hráči, kteří v minulosti táhli Vlčnov za postupem do druhé a první ligy nedokázali často vyhrát ani jednu partii?! Sestup je spravedlivý, ale stejně ostudný a bolestivý.

    První liga – tady každý věděl už před sezónou, že to bude boj o záchranu. Přesto i tato soutěž šla zachránit. Bohužel, jezdit na výlet se v první lize neodpouští a když dávají hráči přednost jiným soutěžím, pak i tady to je spravedlivé. Myslím si, že i toto mužstvo mělo na to se zachránit.

    Přeju Vlčnovu ať se vrátí, tam kde kdysi býval. Ať se podobné roky neopakují a někdy i sestup je vysvobození. Třeba i poučení pro příště. Chtěl jsem si proti Vlčnovu zahrát v první lize a nevyšlo nám to v Prušánkách, tak si zahrajeme proti sobě v druhé lize.

    I když pro mě Vlčnov už je jen vzpomínkou, sleduji jej a držím mu palce. Držím palce, ať příští sezóna vyjde lépe a předem se omlouvám, jestli vás s prušánkami smeteme….Chci postoupit do první ligy a do extraligy s Prušánkami a každou překážku, která nám bude stát v cestě odvalím. Je možné, že to budehodně pikantní zápas, protože je možné, že budeme generálním partnerem Prušánek a jejich oddíl ponese naše jméno ( RP šachy). Možná, tam kde skončil příběh Vlčnova, se začíná rodit jiný příběh.

    Tak za pár měsíců, vás vyzývám na souboj! Držte se. Petr Koutný

    Odpovědět

Napsat komentář