Vlci – kořist čeká!

Vlci si pochutnali na Bzin(kách) a porazili v prvním zápase na internetu Bziny poměrně přesvědčivě. Každá akce vyvolá reakci a tak se na nás hrnou dvě a možná tři další podobné akce. Proto potřebuji Vlčí smečku plnou sil. Potřebuji hladové vlky. Potřebuji hráče Vlčnova zpět do bojů. 

V sobotu 18.4 v 18:00 se plánuje odveta proti Bzinám! Bziny posilují a nebudou chtít s námi podruhé prohrát. Psal jsem o tomto zápase jako o svačince. Bziny si na nás volají lovce a budou si chtít z nás udělat svačinku. Proto potřebuji každého, kdo se bude rvát za Vlčnov! Komentovat bychom mohli i přímý přenos na kanále Robert a Petr šachy a oslovil jsem Honzu Moťka, jestli by nechtěl tento zápas komentovat. Je to výzva! Jdeme do toho? určitě mi pište na email!!

 

V pondělí, pozor! Nás čekají ovečky! Jsou to žáci, kluci co nemají často ani deset let. Ale vedou první juniorkou ligu a můžou postoupit do juniorské extraligy! Tady končí legrace! Tady potřebuji hladové šelmy! Tady potřebuji slyšet bít vlčí srdce! Tady bude tento přenos komentovat na kanále Robert a Petr šachy FM Michal Novotný! Tady jde o vlčí srts! Ti kluci si z nás budou chtít udělat kožešinky před jejich televize. Toto nesmíme dovolit! Bude se hrát opět na chess.com a ten kdo už hrál první zápas, ví jak na to. Prvně se zaregistruje do Vlčnovského družstva a pak jenom klikne na odkaz turnaje a potvrdí registraci.

 

Potřebuji hladové vlky! Jdete do toho???

Napsat komentář