Hráč měsíce Únor Milan Flekač a průběžné pořadí v anketě hráč roku ve Vlčnově

 

 

 

 

 

 

 

Hráč měsíce je anketa motivační a hráčem měsíce ve Vlčnově je ten, kdo udělá nejvíc bodů, při rovnosti bodů rozhoduji já a tento měsíc byl nejlepším hráčem Milan Flekač! Určitě blahopřeji. V anketě hráč roku je zatím na prvním místě Petr Koutný se ziskem 11 bodů pro Vlčnov. Pomalinku se dohrávají soutěže, tak zaberte být hráčem měsíce není složité a v článku uvidíte, že i anketa hráč roku ve Vlčnově má stále náboj soutěže a v nejlepších 3 místech je ještě šance být!

 

 

Nejlepší hráči v měsíci únor

 

 

 

 

 

 

 

MIlan Flekač – 2 partie a 2 body – Milan se po rozpačitém startu do ZKP chytl a připsal v únoru dvě důležité výhry. Je paráda, že se domácí hráči chytají v ZKP a jsou oporami! Určitě Milanovi blahopřeji a těším se na další Milanovi výhry!

 

 

 

 

 

 

 

Petr Koutný – 2 partie a 2 body – v ZKP se daří zatím celému družstvu a já jsem rád, že můžu svými výkony oddílu pomoct! Minimálně za mé strašné výsledky ve Vlčnově v minulé sezóně mám co vracet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Karel Vlach – 2 partie a 2 body – Karel je velká posila a původně jsem s ním počítal jen na dvě partie, nakonec se z něj stal stabilní hráč družstva a možná že řeknu tajemství, že Karel by měl přestoupit do Vlčnova a měl by být domácím hráčem pro příští ročník!

 

 

Průběžné pořadí v anketě Hráč roku:

 

 

 

 

 

 

 

 

Koutný Petr – 11 bodů – Jak jsem psal, musím makat abych odpracoval minulý ročník, na druhé straně je pro mě vždy zážitek hrát za Vlčnov a užívám si toho!

 

 

 

 

 

 

 

Petr Partyš – 8,5 bodů – další velká posila a parádní člověk, který zapadl do oddílu! Jsem strašně rád, že Peťa hraje za nás a patří mezi nás, samozřejmě že i kolem něj je postaveno A družstvo a i s Peťou počítáme do dalších ročníků!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadlčík Petr – 7,5 bodů- možná nenápadný člověk ale o to víc důležitější. Předseda oddílu, v dnešní době spolu s Mirou Žižkou i mentor naší mládeže, která nám dělá velkou radost!

 

 

 

 

 

 

 

Javor Jan – 7 bodů – Jenda měl skvělý závěr roku 2017,  ještě stále může připsat pár bodíků a být mezi nejlěpšími třemi v oddíle v tomto roce!

 

 

 

 

 

 

 

Ondrůšek Jan – 7 bodů   – jediný žijící Velmistr ve Vlčnově a Gazda, jedním slovem legenda Vlčnova a stále hraje dobře!

 

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář