Pozvánka na první pátek v měsíci – trénink ve Vlčnově – 3.3.2017

 

 

 

    

      V 19: 00 ve Vlčnově Vás všechny zvu na tradiční trénink, který je otevřený pro všechny kdo mají rádi šachy. Trénink by měl být zábavný, poučný a náročný a toto vše bude pro Vás připraveno. Začneme určitě taktickými diagramami, na které bude daný časový limit a tím se bude simulovat hra v časové tísni a hra pod tlakem, potom se podíváme na rozbory partii Starých Mistrů, kde se sami pokusíte vtělit do mysli těchto Mistrů a budete se snažit najít stejné tahy v těchto partií, které psali šachovou Historii. Poslední fáze tohoto tréninku jako vždy překvapením, zatím to vypadá na soutěž !

 

 

Všichni jste zváni, určitě bude dobrý výhled, protože vše budeme přenášet z notebuku do televize, těším se na skvělou atmosféru a jsem si jistý, že si parádně potrénujete a doplníte baterky na poslední partie v této šachové soutěži.

 

Je důležité přijít opravdu na čas, každou etapu tréninku pojedeme na stanovený čas  a se stanoveným časovým limitem a to hlavně proto aby jsme se učili hrát pod časovou tísní a byli nuceni dělat rozhodnutí.

Co sebou?

papír, tužku a dobrou náladu!

 

Kdy: První pátek v měsíci Březen, tedy 3.3.2017 v 19:00

 

Kde: Hrací místnost TJ Vlčnov. Někdy tato místnost nese přezdívku PEKLO, takže se na Vás těším v Pekle!

 

Vše je zadarmo, je to pro každého kdo chce a má čas a přípravu na tento trénink beru opravdu Vážně, takže slibuji že to bude stát za to tento den do Vlčnova přijít!!

 

Těším se na Vás

 

Petr

 

 

 

 

 

 

1 komentář u „Pozvánka na první pátek v měsíci – trénink ve Vlčnově – 3.3.2017“

  1. Všem kdo si tento článek přečtete doporučuji kvalitní a pořádný trénink 1xměsíčně, který se bude konat 3.3.2017 ve Vlčnově v šachovně, tak pokud budete mít čas se určitě zastavte…Mně bohužel mrzí, že už mi začíná opět semestr ve škole a mám tedy školu i v pátek, takže se bohužel nezastavím…Všichni kdo se zůčastníte tak určitě nebudete litovat…

    Odpovědět

Napsat komentář