Toto je reklama na šachy!

 

Remíza a nuda? Nudný Magnus? Ne!!
Další krásná partie, Chorvatský Grand Chess tour se opravdu povedl, krásné partie a hráči se bijí jak my fanoušci chceme. Toto je další krásná partie, která musí pohladit srdce každého šachového nadšence.

Co taková partie nabídne? Profylaxe, podívejte se jak silní hráči když mají slabinu, si jí pokryjí dříve než si toho soupeř všimne, podívejte se jak silní hráči když mají nehrající figuru, tak se o ní postarají a hned jí dávají do boje a třeba i to, jak se vede útok. Poslední co tato partie nabídne je krása v myšlence, že když už začínám stát hůř, když už cítím že můžu i prohrát, přehodím ambice a nekompromisně zavelím jako správný kapitán svojí loď do remízového přístavu.

Opravdu, další krásná partie, kterou zahráli Magnus Carlsen a rovnocenným soupeřem mu byl Levon Aronian. To jsou šachy, které se musí líbit, věřím že Vám se líbí.

Děkuji za každý komentář, za každý lajk a když o nás řeknete svým známým a kamarádům, když dostaneme odběr na kanále, bude nás tady zase víc a ta naše šachová rodina bude zase větší a krásnější.

Děkujeme že jste s námi, společně děláme ty šachy zase krásnějšími.

Mějte se krásně, krásné léto a těším se na Vás zase za pár dní na kanále Robert a Petr šachy!

Napsat komentář