Vlčnov je druholigový – partie z 10kola ZKP a poděkování sponzorům a rodinám za jejich podporu, dík!

Možná dva nebo tři roky zpátky, jsme si sedli v klubovně a řekli si v době, kdy Vlčnov A se zuby nechty zachraňoval v ZKS, co takhle vyhrát ZKS a co takhle vyhrát ZKP a postoupit do druhé ligy? Tenkrát nemožné! Tenkrát bláznivé a komu jsme to říkali, ten se smál. Ale my jsme měli sen, my jsme začali snít náš sen a nám nestačilo jenom snít. Tohleto opravdu není o jednotlivcích. Přál bych Vám vidět a zažít tyto okamžiky, kdy se oddíl semknul, kdy oddíl makal a ne jenom za partiemi, ale každý pomáhal jak uměl a možná to zní jako klišé, ale začalo to úklidem, přípravou místností, pravidelnou docházkou k zápasům a přes víru že to dokážeme to pokračovalo přes neviditelnou práci Marka a Petra Kadlčíků, kteří makali za nás v TJ Vlčnov, tak abychom měli ty nejlepší podmínky jaké si oddíl může přát!  Nebudu jmenovat všechny jména, protože každý byl v této mozaice důležitý, zmíním třeba i správce klubovny:), který nám dával vždy kartáč, když jsme trochu víc řádili. Ne opravdu, já měl pocit že jsme jedna rodina a že víme co chceme a o čem sníme! Dnešní vítězství a dnešní postup je splněný sen nás všech! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milan pobaví naše družstvo divokou variantou v zahájení, ale byl jsem uklidňen Milanem, že to byla domácí příprava, musím tedy věřit. Vzniká zajímavá pozice, která ale zajímavou dlouho nevydrží a po opravdu dobré obraně Romana partie končí zaslouženou, ale i zajímavou remízou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jára dnes využil mého dumání nad mou partií a vzal osud partie poprvé tento rok do svých rukách, protože jsme moc dobře věděli jaké nám stačí skóre, tak jeho rozhodnutí dnes bylo dobré rozhodnutí. Na druhé straně prosím u této fotky všechny o pozornost, protože Jára má myslím poprvé tenro rok na sobě dres Vlčnova!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavel dostává souhlas dát kdykoliv remízu, ale rozhodne se hrát dál, soupeř je ale pozorný a i tady remíza. Pavel se snažil topit pod kotlem, ale jak jsem psal jeho soupeř byl pozorný a partie končí remízou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidím, že na fotce vypadám dost unaveně a upřímně, v pátek jsem vyjel z Finska, přes Finsko, Estonsko,Litva,Lotyšsko,Polsko až do Vlčnova. S Tomášem jsme hráli minulý rok v ZKP partii a bylo mi divné, když dobrovolně a rychle šel do Grunfelda, o kterém mi po naší minulé partii říkal, že se mu se mnou chtěl vyhnout. Hnes jsem tušil domácí přípravu a zajímalo mě, co má Tomáš připraveného, proto neuhýbám a jdeme do sebe. Vzniká zajímavá střední hra, kde Tomáš zvolí dle mě pochybný plán s tím že mi dá mat, ja returnuji plánem o lepší koncovce a protože mat tam opravdu nebyl, hraje se koncovka, která byla nepříjemná a i přes krutou únavu v partii tuto partii vyhrávám. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mám radost že se Marek chytl. Závěr této soutěže mu vyšel parádně a potvrdil,že je stále silným a platným hráčem tohoto družstva. Mimochodem, je to kapitán který dovedl svojí loď do vítězného přístavu a v kronikách bude vždy napsáno, že Vlčnov postoupil do druhé ligy a kapitánem byl Marek Staňa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Karel mi před partií malinko vyčítá, že má zase černé. Já vracím myšlenku s tím, že na jeho styl zahájení je bílých škoda. Když jsem viděl pozici ze zahájení, s úsměvem jsem si říkal, že jsem měl pravdu, protože toto byla typická karlova pozice a na tyto pozice jedno tempo sem, jedno tam je úplně jedno! Karel bojoval, ale dnes remíza. Na druhé straně, před sezónou jsem s ním počítal na 3-4 partie a nakonec z toho je famózních 9 bodů z 10 partíí!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Milan a to je taky příběh. Ten příběh začíná minulý rok v prosinci, kdy Milan vydře v neuvěřitelné partii po neuvěřitelném výkonu výhru s Uherským Brodem a co osud nechtěl, Milan dnes svojí výhrou dával na 3-2 pro nás a tento 3tí bod byl už postupový do druhé ligy. Takže, tímto příběhěm jsem chtěl říct, že Milan minulý rok bylmožná u rozhodujícího momentu a tento rok, byl ten kdo potvrdil náš postup!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlastík bojoval a i on si dnes mohl splnit sen. Jednou mi řekl, že by byl moc šťastný a že by si to moc přál si jednou v životě zahrát 2 ligu! Vlastíku, už te´d jsi druholigový hráč!! Sny se mají žít, nestačí jen snít !

 

 

Co říct? 

 

Děkuji TJ a sponzorům za podporu, děkuji manželkám a rodinám, dětem a babičkám a přátelům, že nás nechali snít náš sen. Že nám dovolili snít  a žít náš sen a podporovali nás, i na úkor času s nimi a že to s námi po celý rok vydrželi! I Vy jste Vlčnov, protože my jsme Vlčnov!

 

 

Dík Všem……………………………mimochodem,  sníme o první lize:), ne hned, ale jednou…….:)

 

 

Napsat komentář