TJ Polešovice – TJ Vlčnov D

Dnes se podíváme ve zkratce na poslední nedělní zápas a to našeho D – týmu, který jel zkusit potrápit favorita soutěže a to je celek Polešovic. Jelikož se kapitán tohoto utkání neúčastnil, tak se na zápas podíváme očima zástupce.

 

 

 

 

Do Polešovic jsme opět odjížděli v neúplné sestavě bez Petra Kadlčíka. Po delší přestávce nás podpořili manželé Sýkorovi. Takže sestava Soňa Sýkorová, Jarda Pavelčík, Mira Žižka, Mira Nikorjak a Jaromír Sýkora. Už při pohledu na ela domácích hráčů bylo jasné, že to nebude lehké. První tři šachovnice o tři sta vyšší takže kolem 1800. Na první, Soňa proti Míšovi bojovala, ale zkušený hráč ji v koncovce připravil o věž, takže 1 ku 0 pro Polešovice, na druhé, Jarda opět ztráta figury ve střední hře, takže dva nula pro domácí. Na třetí, Mira proti Pavlasovi držel vyrovnanou hru avšak  o pěcha míň, kterého soupeř využil v koncovce. Tři nula. Na čtvrté, Mira Nik. hrál velmi vyrovnanou partii až do konce proti Pavlasovi ml. Mira měl určitou převahu v tom, že soupeř měl 18 tahů na čtyři minuty, ale Mira nad tímto nepřemýšlel. Soupeř nabídl remíz a Mira ji přijal. Takže 3,5 :0,5. No a na páté Jaromír si vedl velmi dobře a v koncovce soupeře přehrál.

Konečný výsledek je 3,5 : 1,5. Co dodat k zápasu, který skončil podle očekávání. I tak z pozice zástupce kapitána Všem hráčům děkuje za bojovnost. MŽ.

Výsledky na šachovnicích – 2.kolo

TJ Polešovice   TJ Vlčnov D
Míša Stanislav (Z) 1945 1 0 1459 Sýkorová Soňa (Z)
Hlaváček Petr (Z) 1770 1 0 1504 Pavelčík Jaroslav (Z)
Náplava Michal (Z) 1764 1 0 1337 Žižka Miroslav (Z)
Hlaváček Tomáš 1668 ½ ½ 1000 Nikorjak Miroslav
Bílek Vojtěch 1080 0 1 1000 Sýkora Jaromír
                 3½ :                 1½  

 

3 komentáře u „TJ Polešovice – TJ Vlčnov D“

  1. Dekuji zastupci za strucny i kdyz trochu nejasny komentar.s body s Polesovic se moc pocitat neda.
    Na stare mesto asi zkusim nasadit drave mladi:-)

    Odpovědět

Napsat komentář