Výlet s Robertem do Londýna, aneb přednáška na téma jak hrát proti Londýnu…

První šachové soustředění s velmistrem na téma zahájení máme za sebou (bylo to 19.ledna v sobotu, jak hrát obecně dámský gambit černými) . Jsem moc rád společně s Petrem, že to po technické stránce proběhlo perfektně. Video se nahrálo, poslali jsme soubory CBH. Navíc se nic nesekalo, šlo to prostě jak mělo.

 
Další soustředění s velmistrem na téma zahájení proběhne od 30.ledna ve středu od 18:00 do 20:00 a konkrétně jak hrát černými Londýnský systém, cena je 100 Kč – a to jako po 1.d4 d5 2.Sf4 (nebo 3.Sf4 po 2.Jf3), tak i po 1.d4 Jf6 2.Sf4
 
 
 

 
Doporučuji být pět minut předem. Takže oficiální začátek je od 18:00 ale budu tam již od 17:55.
 
Jsem moc rád, že první a nejdůležitější soustředění proběhlo zcela OK a líbilo se vám to. Díky moc za emaily! Druhé soustředění ale ještě vylepším a sice tím, že po každé důležité pozici/motivu/variantě nechám prostor na dotazy. Pojedu trochu pomalejším tempem. Protože ta první ukázka to byl asi kulomet 🙂 Ale jinak kostra bude stejná – proč se to tak hraje, důležité motivy, znalost pozice a varianty atd. Pořádně si na Londýnský systém posvítíme, včetně těch moderních variant bílého s Jc3, Dd2, h4 atd.
 
Další důležitá věc – každé soustředění si budete moci zpětně koupit (video), ale bude to bez souboru CBH. Kdo si koupí předem, tedy na živé vysílání, dostane k videu i soubor CBH – samozřejmě i když pak živé vysílání nebudete sledovat. A co je soubor CBH? Jsou to varianty v šachové notaci na program ChessBase, které budu ukazovat – takže přesně to co ukážu, vám pak pošlu. Což je samozřejmě super pro každého šachistu…
 
Kdyby jste měli jakékoliv technické problémy, napište prosím Petrovi Koutnému.
 
Budu se na vás těšit ve středu 30.ledna aneb jedem s medem na Londýn!
 
 
****Petr  **** 
 
Největší výhoda takové přednášky, je ta že Velmistr Vám ukazuje svoje přípravy, které nikde v knížkách nenajdete a které nikdo kromě těch co přijdou nebudou znát, pak nejen zábava a trénink ale i překvapení pro Vaše soupeře!
 
Vstupenku, lístek jde koupit klikem na tento obrázek, pro Slovenské zájemce bude koupě jednodušší na Slovenském šachovém obchodě…http://www.sachovyobchod.sk/sachove-sustredenia/
 

 

 
 a přidám i pár reakcí na první přednášku….
 
 * Vratislav * 

Dobrý den.
Moc děkuji za včerejší přednášku o dámském gambitu.
Sice jsem se musel po 19 hodině odpojit, ale i ta hodinka, co jsem viděl byla super.
Video si nyní stahuji a už se těším na to, co jsem nestihl (a vlastně i na to, co jsem stihl, protože toho bylo opravdu hodně).

Ještě jednou moc díky a už se těším na další

  • David

Dobrý den, Roberte a Petře,

děkuji Vám za uspořádání včerejší přednášky a přeji hodně spokojených posluchačů (a diskutujících) i při dalších akcích.

Ať Vám elán vydrží !!

 * Pavel * 

Přednáška byla super, těším se na Londýna, dárek už mám ale to nevadí.

 

 * Karel * 

ještě jednou děkuji Tobě a Robertovi za poučnou přednášku na dámský gambit.

 

  • Jakub * 

Dobrý deň,
ďakujem za peknú prednášku. Určite mám v pláne sa pripojiť aj na ďalšie.

 

  • Marek * 

byla to palba – ostatně jako vždy, když Robert něco předvádí …

 

 

 

Napsat komentář