Na youtube….už brzo

 

 

 

 

 

 

Blíží se to…..dnes máme 996 172 zhlédnutí na youtube a tak během jednoho nebo dvou dní, díky Vám pokoříme 1.milión zhlédnutí. Video od Roberta je už připravené, jen čeká na den D, další novinky budou komplet nové stránky www.sachycvek.cz, s Robertem připravujeme šachovou novinku, velké překvapení…samozřejmě videa na youtube tady budou a i díky ním a Vám, jsme dnes před prvním miliónem…..Děkujeme!! A už teď slibuji, že překvapení které pro Vás máme, se určitě budou líbit….

 

 

Začalo to nevinně, snad jako všechno co začíná bez velkých plánů. Vzpomínám si, jak jsme v klubovně nahrávali první videa, jaká to byla legrace a jak jsme si to užili. Vzpomínám si, jaké to bylo krásné, když bylo na kanále prvních 100 odběratelů a jakou energii jsem dostával od lidí, co se na tyto videa dívala. Přidal se Robert Cvek a to byl zlomový okamžik tohoto kanálu, dnes stojíme před 1. 000 000 zhlédnutí a to už je číslo, které si zaslouží malý článek….

 

Mám z něj radost, mám radost že se něco tak nevinného a bláznivého dostalo až do takového čísla. Ono, už minulý rok jsme měli přes 600 000 zhlédnutí a bylo jen otázkou času, kdy se tato meta podaří zlomit. Je to jen číslo, po kterém nekončíme, spíš naopak…..stále jako za mlada, chceme dělat krásné věci, co nás baví a tou první, která je před námi jsou úplně nové stránky www.sachycvek.cz, které věřím že už brzo tady budou a budou co jsem viděl, opravdu krásné.

 

Ty další věci budou následovat, těším se na ně.

 

 

1 komentář u „Na youtube….už brzo“

Napsat komentář